AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

12 Δεκ 2018

Οι πιο μοδάτοι σκελετοί γυαλιών για το Χειμώνα 2018-19


Δεν υπάρχει καλύτερη εποχή από το χειμώνα και ειδικά πριν τις γιορτές για να αποκτήσετε ένα νέο ζευγάρι γυαλιά. Και ενώ πάνω κάτω ξέρετε τι σας πάει, μην πάτε για ψώνια χωρίς να ξέρετε ποιες είναι οι τελευταίες τάσεις στους σκελετούς οράσεως!

Συγκεντρώσαμε τις τάσεις της μόδας 2018-2019, ώστε να ξέρετε τα πιο στιλάτα σχέδια. Ψάχνετε για κομψά γυαλιά για να τα ταιριάξετε με νέα ρούχα ή ένα υπέροχο ζευγάρι γυαλιών για να οδηγείτε στην πόλη;

ΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΜΟΔΑΣ ΣΕ ΣΚΕΛΕΤΟΥΣ ΟΡΑΣΕΩΣ 2018-2019

Αυτή τη σεζόν επιστρέφουν πολλές παλαιότερες δημοφιλείς τάσεις. Τα σκοτεινά χρώματα δίνουν τη θέση τους σε πιο ζωντανούς συνδυασμούς χρωμάτων. Τα πιο μοντέρνα γυαλιά σε ταρταρούγα, μαύρα, καφέ, διάφανα ή και με κόκκινα πλαίσια είναι επίσης πολύ δημοφιλή.

Μοναδικά σχέδια σε ταρταρούγα είναι η καλύτερη επιλογή σας. Ξεχάστε το βαρετό καφέ καθώς υπάρχουν τόσες πολλές παλέτες χρωμάτων αυτού του μοντέρνου μοτίβου που είναι σίγουρο ότι θα βρείτε το ιδανικό για τον τόνο που ταιριάζει και με τα μαλλιά σας και το στυλ σας.


Η ταρταρούγα cat eye σε συνδυασμό με ένα ζωντανό χρώμα θα σας κάνει να μοιάζετε με κάποια διάσημη γυναίκα. Απλά δοκιμάστε αυτήν την επιλογή και δεν θα θέλετε να το βγάλετε από πάνω σας.


Μια ήπια καφέ ταρταρούγα ταιριάζει σε καστανά μάτια, καθώς τα κάνει πραγματικά να ξεχωρίζουν. Το Ray Ban ΡΧ5283 5607 είναι ένα από τα πιο ευπροσάρμοστα και δημοφιλή σχέδια γυαλιών στη συλλογή μας, τόσο για τους άνδρες όσο και για τις γυναίκες.


Αν ψάχνετε για πιο κλασσική εμφάνιση, μπορείτε να δοκιμάσετε γυαλιά με μαύρο πλαίσιο και πιο ελαφριά πεταλούδα. Ένα σχέδιο για τη γυναίκα που χρειάζεται ένα σκελετό για όλες τις περιστάσεις.


Αν είστε άντρας, μπορείτε να επιλέξετε ένα unisex μοντέρνο σχέδιο phanto με λεπτό αλλά σαφές περίγραμμα. Οι διάφανες εσωτερικές επιφάνειες θα τραβήξουν όλη την προσοχή πάνω σας.

Οι μεταλλικοί σκελετοί με διχρωμία θα είναι μία από τις πιο δημοφιλείς τάσεις των γυαλιών του 2019. Το μέταλλο εξάπτει τη φαντασία των σχεδιαστών μόδας παντού και μεταφέρεται σε μια ποικιλία σχεδίων ένδυσης και αξεσουάρ.



Όπως και το Vogue VO4011 352 που βλέπετε εδώ, οι μεταλλικοί δίχρωμοι σχελετοί είναι εδώ για να μείνουν. Οι άνθρωποι αγαπούν το κομψό σχεδιασμό τους και την όμορφη εμφάνιση.

Στις τάσεις του 2018-2019 έχουν θέση και οι τετράγωνοι σκελετοί, οι οποίοι απευθύνονται στους άντρες. Μπορείτε να τα φορέσετε με συνταγογραφούμενους φακούς ή απλώς διάφανους φακούς για να δώσετε μια ώθηση στο στυλ σας.


Το όμορφο πλαίσιο CA5500 BXC θα ταιριάξει εξαιρετικά σε ανοιχτούς τόνους δέρματος.


Τα Ray-Ban RX5353 5629 είναι γυαλιά με προσοχή στη λεπτομέρεια και μπορούν να κάνουν θαύματα για σας σε ένα εργασιακό περιβάλλον. Αυτά είναι ένα από τα αγαπημένα σχέδια γυαλιών των ανδρών.

Τέλος το μαύρο retro cat είναι μια εξαιρετική επιλογή για τις γυναίκες που εργάζονται στο επιχειρηματικό περιβάλλον, καθώς σας δίνουν μια έξυπνη και μυστηριώδη εμφάνιση που είναι βέβαιο ότι θα τονίσει τον επαγγελματισμό σας.



Η Vogue δίνει εξαιρετικές επιλογές με πιο έντονα ή ήπια σχέδια, όπως τα Vogue VO5236B & VO5213 W44.

Αν θες να βρεις το σκελετό που σου ταιριάζει, επισκέψου το κατάστημά μας στο Καρλόβασι Σάμου ή δες όλα τα σχέδια σκελετών οράσεως εδώ.

Τώρα εκμεταλλεύσου την μοναδική προσφορά αγοράς οποιουδήποτε σκελετού οράσεως με
ΔΩΡΕΑΝ ΟΦΘΑΛΜΙΚΟΥΣ ΦΑΚΟΥΣ

Οπτικά Ελευθερίου στην οδό Ιπποκράτη Ζαϊμη στο Νέο Καρλόβασι και 

Ηλεκτρονικό κατάστημα οπτικών ULook.gr

Οπτικά Ελευθερίου

Τηλ. 22730 38265

Ιπποκράτη Ζαΐμη, Νέο Καρλόβασι, Σάμος