AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

11 Δεκ 2018

Οι ταινίες στο Cine Rex από 13 έως 17/12


Ο κινηματογράφος Rex στους Μυτιληνιούς Σάμου θα προβάλλει από την Πέμπτη 13 έως και τη Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου, καθημερινά στις 20:15, την ταινία "Creed II". Το Σαββατοκύριακο 15-16 Δεκεμβρίου, στις 4 το απόγευμα, θα προβάλει και τη μεταγλωττισμένη στα ελληνικά ταινία "Ραλφ εναντίον ίντερνετ".

Η ταινία "Creed II" είναι μία δραματική ταινία αμερικανικής παραγωγής του 2018.



Η υπόθεση της ταινίας:

Η ζωή έχει γίνει ένας διαρκής αγώνας ισορροπίας για τον Άντονις Κριντ. Εν μέσω προσωπικών υποχρεώσεων και προπόνησης για τον επόμενο μεγάλο αγώνα του, βρίσκεται απέναντι στη μεγαλύτερη πρόκληση της ζωής του: αυτή τη φορά θα πρέπει να αντιμετωπίσει στο ρινγκ έναν αντίπαλο που προέρχεται από το οικογενειακό του περιβάλλον. 

Ο Ρόκι Μπαλμπόα βρίσκεται στο πλευρό του και μαζί θα αντιμετωπίσουν το κοινό τους παρελθόν, θa αναρωτηθούν για εκείνα που αξίζει να αγωνίζεται κανείς και θa ανακαλύψουν ότι τίποτα δεν είναι πιο σημαντικό από την οικογένεια. 


Σκηνοθεσία: Ryan Coogler. Πρωταγωνιστούν: Michael B. Jordan, Sylvester Stallone, Tessa Thompson, Dolph Lundgren.

Διάρκεια: 130'.

Δείτε το trailer της ταινίας:


Η ταινία "Ραλφ εναντίον ίντερνετ (Ralph Breaks the Internet: Wreck-It Ralph 2)" είναι μια ταινία κινουμένων σχεδίων αμερικανικής παραγωγής του 2018.


Η υπόθεση της ταινίας:

Παγιδευμένοι σε ένα βιντεοπαιχνίδι, ο Ραλφ και η Βανέλοπι έχουν μόνο λίγες ημέρες για να ταξιδέψουν στο διαδίκτυο, να αγοράσουν ένα σπάνιο τιμόνι και να επιστρέψουν προτού βγουν οριστικά από την πρίζα.


Σκηνοθεσία: Phil Johnston, Rich Moore. Στα ελληνικά με τις φωνές των: Βασίλης Αξιώτης, Δανάη Σκιάδη, Σοφία Τσάκα, Νίκος Παπακωνσταντίνου, Όθων Μεταξάς, Ιφιγένεια Στάικου, Ανδρέας Ευαγγελάτος, Ηλίας Ζερβός, Βασίλης Μήλιος.

Διάρκεια: 112'.

Δείτε το trailer της ταινίας:



Αρχική δημοσίευση στο My Samos Blog: www.my-samos.blogspot.com