AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

17 Σεπ 2013

Το Π.Α.ΜΕ για τη 48ωρη απεργία


Την αγωνιστική της στήριξη στους απεργούς και καταληψίες εκπαιδευτικούς, στους απεργούς διοικητικούς υπαλλήλους του Πανεπιστημίου Αιγαίου και σε όλους τους κλάδους που βρίσκονται σε κινητοποιήσεις απευθύνει η Γραμματεία Σάμου του Πανεργατικού Αγωνιστικού Μετώπου (Π.Α.ΜΕ).

Το Π.Α.ΜΕ κάνει λόγο για καθολική συμμετοχή στην απεργία των εκπαιδευτικών, καθώς "το ποσοστό των απεργών ξεπέρασε το 90% πανελλαδικά", ενώ σε πολλές περιοχές "άγγιξε σχεδόν το 100%".

"Οι εκπαιδευτικοί, με τη συμμετοχή τους στην απεργία, έδωσαν αποστομωτική απάντηση στην ύπουλη κυβερνητική προπαγάνδα, που καλλιεργεί το 'διαίρει και βασίλευε', που επιχειρεί να σπείρει την απογοήτευση και τη μοιρολατρία.

Σήμερα στα σχολεία διδάχθηκε το πιο πολύτιμο μάθημα, αυτό του αγώνα. Αγώνας δύσκολος, ανηφορικός.

Ο αγώνας για την εκπαίδευση και ο αγώνας για αποκλειστικά δημόσια και δωρεάν παιδεία είναι αγώνας όλης της εργατικής τάξης
", αναφέρει, μεταξύ άλλων, το Π.Α.ΜΕ Σάμου και καλεί σε μαζική συμμετοχή στην 48ωρη απεργία της Α.Δ.Ε.Δ.Υ, στη συγκέντρωση έξω από τα Λύκεια στο Βαθύ την Τετάρτη στις 10 το πρωί, καθώς και στην παράσταση διαμαρτυρίας στην Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση που θα ακολουθήσει.

Πηγή φωτογραφίας: 902.gr