AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

23 Σεπ 2013

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: Τα νέα ταλέντα του μπάσκετ!

Πηγή φωτογραφίας: Samosbasket.gr

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το τουρνουά μπάσκετ 3x3 που συνδιοργάνωσαν η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης (Ε.Ο.Κ) και η Τοπική Επιτροπή Σάμου της Ε.Ο.Κ. στο Γυμνάσιο Καρλοβάσου το Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου.

Υπήρξε μεγάλη συμμετοχή, ειδικά από παιδιά των Δημοτικών σχολείων, εκεί όπου δίνει και τη μεγάλη βαρύτητα το κλιμάκιο της Ομοσπονδίας που ασχολείται με το αναπτυξιακό πρόγραμμα. Η συμμετοχή των παιδιών θα μπορούσε να είναι μεγαλύτερη, αλλά δυστυχώς υπήρχαν οι απεργίες στα σχολεία και δεν μπόρεσαν να ενημερωθούν όλα τα παιδιά.
















Στους παίκτες της νικήτριας ομάδας του κάθε ομίλου απονεμήθηκαν μετάλλια, μπλουζάκια και αναμνηστικά διπλώματα συμμετοχής. Στους παίκτες της δεύτερης ομάδας απονεμήθηκαν μπλουζάκια και αναμνηστικά διπλώματα συμμετοχής. Όλοι οι συμμετέχοντες παρέλαβαν διπλώματα συμμετοχής.












Τα μέλη της Τοπικής Επιτροπής Σάμου της Ε.Ο.Κ ευχαριστούν όλους όσους βοήθησαν ώστε να διοργανωθεί άψογα ακόμα μία εκδήλωση μπάσκετ και μάλιστα μία εκδήλωση που αφορούσε μαθητές Δημοτικών Σχολείων, Γυμνασίων και Λυκείων.

Επίσης ευχαριστούν όλους τους μαθητές και μαθήτριες για τη συμμετοχή τους και σαν Τοπική Επιτροπή δίνουν την υπόσχεση ότι θα κάνουν τα πάντα έτσι ώστε το μπάσκετ να γίνει το άθλημα της καρδιάς τους.

Πηγή κειμένου και φωτογραφιών: Samosbasket.gr