AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

27 Σεπ 2013

Νέα ιστοσελίδα από τον Δ.Ο.Π.ΠΟ.Ν.Α.Σ


Ο Δημοτικός Οργανισμός Παιδείας Πολιτισμού Νεολαίας Άθλησης Σάμου (Δ.Ο.Π.ΠΟ.Ν.Α.Σ) ολοκλήρωσε  το νέο διαδικτυακό του ιστότοπο: www.samosculture.gr, ο οποίος είναι επικεντρωμένος στην παρουσίαση των δραστηριοτήτων του οργανισμού  στη Σάμο.

Η ιστοσελίδα αυτή επίσης, περιέχει και συνεχώς θα εμπλουτίζεται με νέο, ενημερωτικό υλικό  πολιτιστικού, αθλητικού και εκπαιδευτικού ενδιαφέροντος, ώστε παράλληλα να αποτελεί χρήσιμο βοήθημα σε όσους ενδιαφέρονται για το νησί.

Μέσα από την ιστοσελίδα ο κάθε πολίτης μπορεί ν’ αποκτήσει ένα ακόμα βήμα διαλόγου και επικοινωνίας με το Δήμο Σάμου. Η επικοινωνία με τους πολίτες αποτελεί προτεραιότητα και ανάγκη για τη Δημοτική Αρχή.

Στα πλαίσια αυτά, κρίνεται απαραίτητη η ανάδειξη των δραστηριοτήτων όλων των φορέων του νησιού. Για το λόγο αυτό θα μπορούν να προβληθούν όλες οι σχετικές ιστοσελίδες της Σάμου.

Όσοι ενδιαφέρονται, μπορούν να αποστείλουν το link της ηλεκτρονικής τους σελίδας καθώς και ενημέρωση για εκδηλώσεις, φωτογραφίες, σχόλια στο e-mail: info@samosculture.gr  προκειμένου να αναρτηθεί στο site.

Η σελίδα του Δ.Ο.Π.ΠΟ.Ν.Α.Σ στο facebook είναι: www.facebook.com/dopponas