AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

18 Νοε 2015

Υπεγράφη η σύμβαση για εργασίες αποκατάστασης στο οδικό δίκτυο της Σάμου

Φωτογραφία αρχείου

Τη σύμβαση για το έργο "Άμεσες παρεμβάσεις αποκατάστασης οδικού δικτύου Νήσου Σάμου", συνολικού προϋπολογισμού 90.272 ευρώ, υπέγραψε η Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Χριστιάνα Καλογήρου.

Στο πλαίσιο του έργου, πρόκειται να εκτελεστούν εργασίες για την άμεση αποκατάσταση σε τμήματα του εθνικού και επαρχιακού οδικού δικτύου της Σάμου, όπου το οδόστρωμα παρουσιάζει έντονες φθορές (καθιζήσεις, λακκούβες κλπ), εργασίες για τη βελτίωση της βατότητας και την άρση της επικινδυνότητας λόγω κατολισθήσεων, εργασίες για την αποκατάσταση των τεχνικών έργων (κρασπεδορείθρων, τοιχίων αντιστήριξης κλπ), καθώς και πάσης φύσεως έκτακτες ανάγκες που θα προκύψουν.

Η συνολική προθεσμία για την περαίωση του έργου είναι 6 μήνες.

Το έργο χρηματοδοτείται από πιστώσεις του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων (Σ.Α.Ε.Π 088) και θα υλοποιηθεί με την επίβλεψη της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Σάμου.

Σε δήλωσή της, η Περιφερειάρχης επισήμανε ότι "τα έργα για τη βελτίωση του επαρχιακού και εθνικού οδικού δικτύου σε όλα τα νησιά αποτελούν βασική προτεραιότητα της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου, αφού με τις παρεμβάσεις αυτές μπορούμε να βελτιώσουμε ουσιαστικά την οδική ασφάλεια των πολιτών".