AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

19 Νοε 2015

Οι ταινίες στο Cine Rex από 19 έως 23/11


Ο χειμερινός κινηματογράφος Rex στους Μυτιληνιούς Σάμου προβάλλει από την Πέμπτη 19 έως και τη Δευτέρα 23 Νοεμβρίου την ταινία "Spectre". Το Σαββατοκύριακο 21 και 22 Νοεμβρίου θα προβάλλει στις 4 μ.μ και τη μεταγλωττισμένη στα ελληνικά ταινία "Ο Σνούπι και ο Τσάρλι Μπράουν - Πίνατς (The Peanuts Movie)" σε έκδοση 3D.

Η ταινία "Spectre" θα προβάλλεται την Πέμπτη 19/11 και τη Δευτέρα 23/11 στις 20:15, ενώ την Παρασκευή 20/11, το Σάββατο 21/11 και την Κυριακή 22/11 στις 18:30 και τις 21:30 (δύο προβολές).


Πρόκειται για μια κατασκοπική ταινία αμερικανικής παραγωγής του 2015.


Η υπόθεση της ταινίας:

Ένα κρυπτογραφημένο μήνυμα από το παρελθόν οδηγεί τον Τζέιμς Μποντ σε μια εγκληματική αποστολή στην Πόλη του Μεξικού, και τελικά στη Ρώμη όπου συναντά τη Λουτσία Σκιάρα, την όμορφη και απαγορευμένη χήρα ενός κακόφημου εγκληματία.

Ο 007 διεισδύει σε μια μυστική συνάντηση κι ανακαλύπτει την ύπαρξη μιας εγκληματικής οργάνωσης γνωστή ως SPECTRE. Εν τω μεταξύ, πίσω στο Λονδίνο, o Μαξ Ντένμπι, ο νέος επικεφαλής του Κέντρου για την Εθνική Ασφάλεια, αμφισβητεί τις ενέργειες του Μποντ και τις ικανότητες της MI6, με επικεφαλής τον Μ.

Ο Μποντ στρατολογεί συγκαλυμμένα την Μάνεϊπένι και τον Q για να τον βοηθήσουν να αναζητήσει την Μαντλίν Σόουν, την κόρη του παλιού εχθρού του Mr. White, ο οποίος μπορεί να κρατά το κλειδί για να ξετυλίξει τον ιστό της SPECTRE. Ως κόρη δολοφόνου, η Μαντλίν καταλαβαίνει τον Μποντ με έναν τρόπο που οι άλλοι δεν μπορούν. Όσο ο Μποντ επιχειρεί στην καρδιά της Spectre, μαθαίνει για μια ανατριχιαστική σύνδεση μεταξύ του ιδίου και του εχθρού που αναζητά.

Σκηνοθεσία: Sam Mendes. Πρωταγωνιστούν: Daniel Craig, Christoph Waltz, Lea Seydoux, Monica Bellucci, Ralph Fiennes κ.ά.



Διάρκεια: 148 '.

Δείτε το trailer της ταινίας:
 



Η ταινία "Ο Σνούπι και ο Τσάρλι Μπράουν - Πίνατς" είναι μια ταινία κινουμένων σχεδίων, αμερικανικής παραγωγής του 2015.


Η υπόθεση της ταινίας: 

Ο Σνούπι, το πιο αξιαγάπητο μπιγκλ όλου του κόσμου, αλλά και άριστος πιλότος, ξεκινά μια απίθανη αποστολή, καθώς σκίζει τους αιθέρες με σκοπό να αντιμετωπίσει τον αιώνιο αντίπαλο του, τον Κόκκινο Βαρόνο, ενώ ο κολλητός του, ο Τσάρλι Μπράουν, ξεκινά τη δική του επική αναζήτηση.




Σκηνοθεσία: Steve Martinο.

Στην μεταγλωττισμένη έκδοση που θα προβληθεί στο Cine Rex ακούγονται οι φωνές των εξής ηθοποιών: Στα ελληνικά, με τις φωνές των: Κωσταντής Μαυριάς, Αναστασία Γουλιάμου, Νάντια Ευσταθίου, Χρήστος Ράπτης, Κατερίνα Παναγάκου, Έλλη Πικροδημήτρη, Nτίνος Πικροδημήτρης, Ροζαλία Παπαϊωάννου, Πάνος Οικονόμου, Κατερίνα Καραγεωργιάδη, Μαρίσα Κεφαλογιάννη, Μελίνα Χατζηγεωργίου, Γιάννης Ζακχαίος, Τηλέμαχος Πάττας.

Διάρκεια: 93'.

Δείτε το trailer της ταινίας:




Χειμερινός κινηματογράφος Rex στην κεντρική πλατεία των Μυτιληνιών Σάμου.

Τιμή εισιτηρίου: 6 ευρώ. Παιδικό: 5 ευρώ.