AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

28 Φεβ 2018

Ενημερωτικές δράσεις για AIDS & ηπατίτιδα από το ΚΕΕΛΠΝΟ στη Σάμο στις 1-2/3


Δράσεις και παρεμβάσεις ευαισθητοποίησης και ενημέρωσης για την πρόληψη του ιού HIV/AIDS και των τύπων ηπατίτιδας οργανώνει στη Σάμο το Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ) σε συνεργασία με την τοπική Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (ΔΙΔΕ).
 
Πιο αναλυτικά, πρόκειται για:
 
- Βιωματική άσκηση των εκπαιδευτικών πάνω στα σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα. Καθορισμός των επιτρεπτών ορίων εμπλοκής των εκπαιδευτικών. Για τους εκπαιδευτικούς της δυτικής Σάμου η άσκηση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 1 Μαρτίου στο Καρλόβασι, 18:00-21:00, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Γυμνασίου Καρλοβασίων.
 
- Δράση ευαισθητοποίησης και ενημέρωσης των γονέων και κηδεμόνων των μαθητών των σχολείων της ΔΙΔΕ Σάμου με θέμα την προστασία από τα σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα θα υλοποιηθεί την Παρασκευή 2 Μαρτίου, 18:00-21:00, στο Βαθύ, στο αμφιθέατρο του Μαυρογένειου ΕΠΑΛ Σάμου.
 
- Ενημέρωση θα πραγματοποιηθεί και στην αίθουσα εκδηλώσεων του Γυμνασίου, την Παρασκευή 2 Μαρτίου. Θα είναι διάρκειας 90 λεπτών και θα αφορά στους μαθητές και μαθήτριες της Γ΄ τάξης.
 
Για τη συμμετοχή των μαθητών και μαθητριών απαιτείται και η έγγραφη συγκατάθεση των γονέων και κηδεμόνων.
 
Οι δράσεις θα υλοποιηθούν από εξειδικευμένο προσωπικό του ΚΕΕΛΠΝΟ.