AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

26 Φεβ 2018

Εξοπλισμός 1,6 εκατ. ευρώ στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου από την Περιφέρεια Β. Αιγαίου


Την απόφαση ένταξης στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα "Βόρειο Αιγαίο 2014-2020" του έργου ρομήθεια εξοπλισμού και δημιουργία υποδομών για τις εκπαιδευτικές ανάγκες του Πανεπιστημίου Αιγαίου σε Λέσβο, Χίο, Σάμο και Λήμνο", συνολικού προϋπολογισμού 1.588.891,72 ευρώ, υπέγραψε η Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου, Χριστιάνα Καλογήρου.
 
Δικαιούχος υλοποίησης του έργου είναι το Πανεπιστήμιο Αιγαίου και η ολοκλήρωσή του πρέπει να έχει γίνει έως τις 20 Δεκεμβρίου 2019.
 
Το έργο αφορά στην προμήθεια εξοπλισμού τηλεκπαίδευσης και γενικότερου εκπαιδευτικού εξοπλισμού για τις ανάγκες του Πανεπιστημίου Αιγαίου στα νησιά της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου όπου λειτουργούν τμήματα του Πανεπιστημίου, δηλαδή στη Λέσβο, τη Χίο, τη Σάμο και τη Λήμνο.
 
"Με την απόφαση ένταξης δίνουμε τη δυνατότητα στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου να αποκτήσει σύγχρονο εξοπλισμό, μέσα και όπου χρειάζεται να αναβαθμίσει τις αντίστοιχες υποδομές και δημιουργούμε έτσι τις προϋποθέσεις ώστε το Πανεπιστήμιο Αιγαίου να μπορεί να ανταποκριθεί στο απαιτητικό ανταγωνιστικό περιβάλλον της σύγχρονης εποχής, προς όφελος της πανεπιστημιακής κοινότητας και της τοπικής κοινωνίας" δήλωσε σχετικά η Χριστιάνα Καλογήρου.