AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

22 Φεβ 2018

Οι ταινίες στο Cine Olympia από 22 έως 26/2


To Cine Olympia στην πόλη της Σάμου προβάλλει από την Πέμπτη 22 έως και τη Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου, καθημερινά στις 21:15, την ταινία "1968". Παράλληλα, το Σαββατοκύριακο 24 και 25 Φεβρουαρίου θα προβάλλει και την παιδική ταινία "Ο άνθρωπος των σπηλαίων", με ώρα έναρξης τις 18:00.

Η ταινία "1968" είναι μία ιστορική ταινία ελληνικής παραγωγής του 2018.


Η υπόθεση της ταινίας:

4 Απριλίου 1968. Το φωταγωγημένο Καλλιμάρμαρο βουίζει με χιλιάδες κόσμο και η περιγραφή του Βασίλη Γεωργίου αναμεταδίδεται μέσα από εκατομμύρια τρανζιστοράκια. Ο αγώνας ΑΕΚ-Σλάβια Πράγας αρχίζει. 

Μια ερωτευμένη κοπέλα κάνει πρόβα νυφικού μπροστά στον καθρέφτη της, ενώ ο μελλοντικός γαμπρός βρίσκεται σε απόγνωση κάθε φορά που η ελληνική ομάδα σκοράρει. Ένα ζευγάρι ηλικιωμένων θυμάται την πατρίδα που άφησε πίσω. Ένας νεαρός κομμουνιστής κρατούμενος πανηγυρίζει με κάθε πόντο και ένα πρακτορείο ΠΡΟΠΟ γίνεται εξομολογητήριο παλιών και πρόσφατων τραυμάτων. 

Χρόνια πριν από αυτή τη βραδιά, τρεις Πολίτες αποφάσισαν να ιδρύσουν ένα αθλητικό σωματείο για να πουν την ιστορία τους. Μέχρι το τέλος της βραδιάς, η ιστορία της Ελλάδας θα αλλάξει για πάντα. Μέχρι το τέλος του 1968, η ιστορία του κόσμου θα αλλάξει για πάντα. 

Σκηνοθεσία: Τάσος Μπουλμέτης. Πρωταγωνιστούν: Ιεροκλής Μιχαηλίδης, Αντώνης Καφετζόπουλος, Γιώργος Μητσικώστας, Στέλιος Μάινας, Μανώλης Μαυροματάκης.

Διάρκεια: 94'.

Δείτε το trailer της ταινίας:

 


Η ταινία "Ο άνθρωπος των σπηλαίων (Early Man)" είναι μία ταινία κινουμένων σχεδίων αμερικανικής παραγωγής του 2018.



Η υπόθεση της ταινίας:

Στις αυγές της ανθρωπότητας, όταν προϊστορικά πλάσμα και μαμούθ κατακλύζανε τη Γη, ο τολμηρός άνθρωπος των σπηλαίων Νταγκ, μαζί με το φιλαράκι του τον Χόγκνομπ, ενώνει τη φυλή του ενάντια στους πολέμαρχους της Εποχής του Χαλκού, σε μια μάχη όπου θέλει να τους νικήσει μέσα στο ίδιο τους το παιχνίδι. Κι αυτό δεν είναι άλλο από τον πρώτο ποδοσφαιρικό αγώνα στην ιστορία. 


Σκηνοθεσία: Nick Park.

Στα ελληνικά, με τις φωνές των: Νίκος Αξιώτης, Κώστας Δαρλάσης, Δημήτρης Μακαλιάς, Ηλίας Ζερβός, Έβελυν Ασουάντ, Δαυίδ Μαλτέζε.

Διάρκεια: 89'.

Δείτε το trailer της ταινίας: 


Για κρατήσεις στον πριβέ χώρο του Cine Olympia τηλεφωνήστε στο 6973 230 929.