AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

27 Φεβ 2018

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: Τα κρασιά του Ε.Ο.Σ Σάμου εντυπωσίασαν και στη Σερβία!

Φωτογραφίες από τη σελίδα του διεθνούς sommelier Miroslav Radojcin στο facebook

Με ένα χρυσό και τρία αργυρά μετάλλια βραβεύτηκαν τέσσερα γλυκά κρασιά του Ενιαίου Οινοποιητικού Αγροτικού Συνεταιρισμού Σάμου (Ε.Ο.Σ.Σ) στην έκθεση οίνου Beo Wine Fair στο Βελιγράδι της Σερβίας!

Συγκεκριμένα στον διαγωνισμό BeoWine Challenge Cup το παλαιωμένο Samos Anthemis του 2011 κέρδισε χρυσό μετάλλιο με 85 βαθμούς και τα Samos Vin Doux του 2016, Samos Nectar του 2010 και Samos Grand Cru του 2016 από ένα αργυρό μετάλλιο, λαμβάνοντας 84,17, 83,3 και 82,5 βαθμούς αντίστοιχα.

Όπως αναφέρει  ο Δημήτρης Μηλίγγος, ο οποίος εκπροσώπησε τον Ε.Ο.Σ.Σ στην έκθεση οίνου Beo Wine Fair στο Βελιγράδι, την έκθεση υπολογίζεται ότι επισκέφτηκαν περισσότεροι από 70.000 επισκέπτες με το περίπτερο του Ε.Ο.Σ.Σ να κατατάσσεται στα 10 κορυφαία σε επισκεψιμότητα.

Ο Σέρβος διεθνής sommelier, Miroslav Radojcin, "αποθέωσε" τα κρασιά του Ε.Ο.Σ.Σ σε γευστικές δοκιμές στο σαμιώτικο περίπτερο και στα σεμινάριά του στην Sommelier Akademija 7 stars.

Σημαντικές ήταν και παρουσίες εκπροσώπων των σερβικών αλλά και Ελληνικών αρχών, σπουδαστών οινολογίας και μελλοντικών sommelier, εκπροσώπων των μέσων ενημέρωσης αλλά και επιχειρηματίες της εστίασης και της ψυχαγωγίας, με τους οποίους προετοιμάζονται ήδη ενδιαφέρουσες συνεργασίες.

Στο τηλεοπτικό κανάλι εθνικής εμβέλειας και στην εκπομπή AGRO ο πρόεδρος της Sigma Oliwine  Bojan Domazetovic μίλησε για τα σαμιώτικα κρασιά, τη μεγάλη οινοπαραγωγική παράδοση της Σάμου, τον κόπο και τις προσπάθειες που καταβάλλουν οι αμπελοκαλλιεργητές του νησιού για να παράγουν το ποιοτικό μοσχάτο σε ορεινές και ημιορεινές αναβαθμίδες, αποτελώντας τον κυρίαρχο ιστό του Ενιαίου Οινοποιητικού Αγροτικού Συνεταιρισμού της Σάμου.

Δείτε τις φωτογραφίες από την παρουσία των κρασιών του Ε.Ο.Σ. Σάμου στην έκθεση Beo Wine Fair στο Βελιγράδι!












Δείτε τις φωτογραφίες του περιπτέρου του Ε.Ο.Σ. Σάμου από τη σελίδα του Miroslav Radojcin στο facebook!