AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

5 Αυγ 2018

Δεν κατεβαίνει στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής η ΑΕ Βαθύλλου-Πανσαμιακού

 
Τους φίλους του συλλόγου κι όλο το φίλαθλο κοινό ενημερώνει η Αθλητική Ένωση (ΑΕ) Βαθύλλου-Πανσαμιακού, ότι κατόπιν απόφασης του Δ.Σ. η ομάδα δε θα δηλώσει συμμετοχή στο Πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής.
 
Σύμφωνα με την ομάδα, η απόφαση αυτή πάρθηκε καθώς το οικονομικό κόστος είναι πάρα πολύ μεγάλο για ένα ερασιτεχνικό σωματείο.
 
"Παρότι έγιναν επαφές με φορείς για οικονομική αρωγή, δεν ευοδώθηκαν κάτι τέτοιο, διότι, είτε δεν υπήρχαν σαφείς απαντήσεις, είτε διότι δεν πήραμε καθόλου απάντηση. Κύριο μέλημά μας ήταν και είναι η οικονομική αυτοτέλεια του σωματείου και δεν θα το βάζαμε ποτέ σε κίνδυνο και σε περιπέτειες με απρόβλεπτες συνέπειες.

Γι’ αυτόν τον λόγο, παραιτούμαστε του δικαιώματός μας για άνοδο στη Γ΄ Εθνική και το παραχωρούμε στη δεύτερη ομάδα του πρωταθλήματος, που ενδεχομένως να θέλει και να μπορεί να συμμετάσχει" αναφέρει η διοίκηση της σαμιακής ομάδας.

Επιπλέον, κάνει γνωστό ότι θα συμμετάσχει στο Κύπελλο Ελλάδος για τη σεζόν 2018-2019 (το Κύπελλο Ερασιτεχνών ενσωματώθηκε στο Κύπελλο Ελλάδος), ως κυπελλούχο σωματείο του Νομού Σάμου.

Τέλος, ανακοινώνει ότι η προετοιμασία του ανδρικού τμήματος θα ξεκινήσει στις 16 Αυγούστου και ώρα 16:00.
 
Αρχική δημοσίευση στο My Samos Blog: www.my-samos.blogspot.com