AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

24 Σεπ 2012

Αντιρατσιστικό φεστιβάλ στο Καρλόβασι και το Βαθύ στις 29 και 30 Σεπτεμβρίου

Διήμερο φεστιβάλ αντίστασης και αλληλεγγύης ενάντια στο φασισμό και τον κοινωνικό αποκλεισμό συνδιοργανώνουν ο σύλλογος δασκάλων και νηπιαγωγών Σάμου, η Ε.Λ.Μ.Ε. Σάμου, τα σωματεία εργαζομένων στα κέντρα πρόληψης, ο σύλλογος Α.Μ.Ε.Α., ο σύλλογος οικογενειών και εθελοντών για την ψυχική υγεία (Σ.Ο.Ε.Ψ.Υ.), η κίνηση για τα ανθρώπινα δικαιώματα – Αλληλεγγύη στους πρόσφυγες, το Δίκτυο αλληλεγγύης και ανταλλαγών Σάμου και το Ανταλλακτικό-χαριστικό παζάρι.
Το φεστιβάλ θα διεξαχθεί το Σάββατο 29/9 στο λιμάνι Καρλοβάσου, στο κτίριο Προβατάρη (παλιός θερινός κινηματογράφος) και την Κυριακή 30/9 στην Πλατεία Δημαρχείου (δίπλα από τον κήπο) στο Βαθύ.
Το πρόγραμμα μεταξύ των άλλων περιλαμβάνει Παιδικά εργαστήρια, βιωματικά εργαστήρια για ενήλικες από εργαζόμενους στο Κέντρο Πρόληψης «Φάρος», παράσταση Καραγκιόζη, θεατρικά δρώμενα, ανοιχτές συζητήσεις, και συναυλίες.
Παράλληλα θα πραγματοποιούνται προβολές-ντοκιμαντέρ, έκθεση βιβλίου για μικρούς και μεγάλους, περίπτερα για ενημέρωση-προβληματισμό, ανταλλακτικό χαριστικό παζάρι, έκθεση φωτογραφίας και έκθεση ζωγραφικής από το Σύλλογο οικογενειών και εθελοντών για την ψυχική υγεία.
Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα.