AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

24 Σεπ 2012

Παράταση της αυτοαπογραφής στο ΓΕΜΗ ζητά το Επιμελητήριο Σάμου

Παράταση της ηλεκτρονικής αυτοαπογραφής των εταιριών της Σάμου τουλάχιστον μέχρι το τέλος του 2012 ζητά με επιστολή του προς τη γενική γραμματεία εμπορίου του Υπουργείου Ανάπτυξης Ανταγωνιστικότητας Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων το Επιμελητήριο Σάμου. Το περιεχόμενο αυτής επιστολής είναι πιο αναλυτικά το εξής:
ο Επιμελητήριο Σάμου δέχεται καθημερινά διαμαρτυρίες από επιχειρηματίες, οι οποίοι δεν προλαβαίνουν να απογραφούν λόγω του μικρού χρονικού ορίου που δόθηκε καθώς και η αντιμετώπιση πολλών προβλημάτων στην υποβολή των απαιτούμενων στοιχείων των επιχειρήσεων. Επίσης το σύστημα αυτοαπογραφής του ΓΕΜΗ είναι ιδιαίτερα υπερφορτωμένο και είναι σχεδόν αδύνατη η είσοδος αυτή την περίοδο.
Στις 30 Σεπτεμβρίου λήγει η προθεσμία ηλεκτρονικής αυτοαπογραφής στο ΓΕΜΗ των ΑΕ και ΕΠΕ και στις 11 Οκτωβρίου των ομορρύθμων και ετερορρύθμων εταιριών.
Γι’ αυτό το λόγω ζητάμε την παράταση της ηλεκτρονικής αυτοαπογραφής των εταιριών τουλάχιστον μέχρι το τέλος του έτους, καθώς τα πρόστιμα για όσους δεν αυτοαπογραφούν είναι ιδιαίτερα υψηλά και στην παρούσα οικονομική συγκυρία δυσβάστακτα."