AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

1 Αυγ 2014

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: Οι κατασκηνώσεις της Μητρόπολης Σάμου!


Με επιτυχία λειτούργησαν και το φετινό καλοκαίρι οι κατασκηνώσεις της Μητρόπολης Σάμου και Ικαρίας στις εγκαταστάσεις της Ζωοδόχου Πηγής Κότσικα. 

Η γραφική περιοχή του Κότσικα από 1η Ιουλίου έως 30 Ιουλίου πλημμύρισε από τις παιδικές και νεανικές φωνές, από τον ενθουσιασμό και τη ζωντάνια των περισσότερων από 350 αγοριών και κοριτσιών Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου που κατασκήνωσαν. Μαζί τους βρέθηκαν και 40 στελέχη που διακόνησαν με ενθουσιασμό και ανιδιοτέλεια στις τέσσερις κατασκηνωτικές περιόδους, έζησαν την χαρά των καλοκαιρινών διακοπών με μια ποικιλία ψυχαγωγίας και πνευματικών δραστηριοτήτων.

Ο Μητροπολίτης κ.κ Ευσέβιος επισκέφθηκε την Κατασκήνωση και κατά την διάρκεια των τεσσάρων κατασκηνωτικών περιόδων, τέλεσε τους Αγιασμούς, παρακολούθησε τις εορτές λήξης των περιόδων, μίλησε πατρικά στους κατασκηνωτές και ευχαρίστησε τους Αρχηγούς, τα Στελέχη και όσους διακόνησαν στην Κατασκήνωση για την ανιδιοτελή προσφορά τους καθώς και τους γονείς που εμπιστεύονται τα παιδιά τους στην μέριμνα και φροντίδα της τοπικής μας Εκκλησίας.

Δείτε φωτογραφίες από τις φετινές κατασκηνώσεις της Μητρόπολης Σάμου και Ικαρίας στις εγκαταστάσεις της Ζωοδόχου Πηγής: