AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

8 Αυγ 2014

Τα συγκροτήματα που παίζουν απόψε στο Ireon Music Festival


Τα ελληνικά συγκροτήματα Liebe και Koza Mostra εμφανίζονται απόψε Παρασκευή 8 Αυγούστου στη σκηνή του Ηραίου, κατά τη δεύτερη μέρα του Ireon Music Festival 2014.

Το εισιτήριο της βραδιάς κοστίζει 10 ευρώ και οι πόρτες ανοίγουν στις 21:00.

Δείτε περισσότερα για τα αποψινά συγκροτήματα στο Ireon Music Festival:

Liebe


Οι Liebe από την Θεσσαλονίκη από τα αγαπημένα πια σχήματα της pop στην Ελλάδα, έρχονται για πρώτη φορά στο Ireon Music Festival στη Σάμο.

Με 3 άλμπουμ στο ενεργητικό τους (Club Royal, Somewhere in time, Airport) παρουσιάζουν τραγούδια και από τα 3 άλμπουμς και κάποιες επιλεκτικές διασκευές από το παρελθόν, με συγχρονισμένο οπτικό υλικό.

The band Liebe from Thessaloniki, one of the favorite pop bands in Greece, are coming for the first time at the IREON FETSIVAL in Samos. Their live performances are made of visually synchronized songs taken from their three albums (Club Royal, Somewhere in time, Airport) and some well-chosen covers from the past. 


Δείτε το "Models", μία από τις επιτυχίες του συγκροτήματος Liebe:




 Koza Mostra


Έχει περάσει ένας χρόνος από τότε που οι Koza Mostra είχαν κάνει όλη την Ευρώπη να παραμιλάει με την εντυπωσιακή τους εμφάνιση στην Eurovision. και μπορεί το Alcohol Is Free να μην πήρε την πρωτιά, έχει κερδίσει όμως τις καρδιές μας και κάθε φορά που το ακούμε στις live εμφανίσεις τους, το κέφι φτάνει στο αποκορύφωμά του. Τη Παρασκευη 8 Αύγουστου θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε τους Koza Mostra στο Ireon Music Festival σε ένα live όπου η διασκέδαση θα είναι δεδομένη με ska και balkan ρυθμούς.

Δείτε τα "Λιανοχορταρούδια" από τους Koza Mostra: