AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

6 Ιουν 2015

Ιδρυτική Συνέλευση της Φωτογραφικής Ομάδας Σάμου στις 15/6


Η Διαχείριση της Φωτογραφικής Ομάδας Σάμου συγκαλεί τη Δευτέρα 15 Ιουνίου και ώρα 18:30 στο ξενοδοχείο Aeolis στην πόλη της Σάμου την Ιδρυτική Συνέλευση μέσω της οποίας η Ομάδα θα μετεξελιχθεί σε σύλλογο.

Τα ιδρυτικά μέλη (μέλη και φίλοι της Φωτογραφικής Ομάδας) που θα είναι παρόντα στη συνέλευση θα κληθούν, με την ακόλουθη σειρά:

- Να αποφασίσουν για την επωνυμία του Συλλόγου, καθώς και για την συντομογραφία της επωνυμίας του και την απόδοση της στα Αγγλικά.

- Να αποφασίσουν για τη μορφή του ειδικού σήματος - λογότυπου, το οποίο θα αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του Συλλόγου και θα υπάρχει στη σφραγίδα του και στην επίσημη αλληλογραφία.

- Να ψηφίσουν το καταστατικό του Συλλόγου.

- Να ψηφίσουν το προσωρινό πενταμελές Διοικητικό Συμβούλιο, το οποίο θα διεκπεραιώσει τις διαδικασίες της σύστασης του Συλλόγου αλλά και θα αντικαταστήσει τη Διαχειριστική Ομάδα, αναλαμβάνοντας το ρόλο της μέχρι την σύγκληση της Γενικής Συνέλευσης και την ανάδειξη του κανονικού Δ.Σ.

- Να καταβάλλουν το αναγκαίο χρηματικό ποσό για τα έξοδα σύστασης Συλλόγου. Το ποσό ανέρχεται στα 500 ευρώ και θα κατανεμηθεί μεταξύ των ιδρυτικών μελών. Σαν αντιστάθμιση, τα ιδρυτικά μέλη δεν θα υποχρεούνται να καταβάλλουν τη συνδρομή του πρώτου χρόνου.

- Να υπογράψουν την ιδρυτική πράξη του Συλλόγου.
 
Όλοι οι φίλοι της ομάδας και όσοι αγαπούν την τέχνη της φωτογραφίας καλούνται να συμμετέχουν και να στηρίξουν ενεργά την προσπάθεια αυτή.