AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

18 Οκτ 2015

Τα δρομολόγια του πλοίου "Νήσος Ρόδος" από 18/10/2015 έως 11/1/2016


Σε ισχύ είναι από τις 18 Οκτωβρίου τα δρομολόγια του πλοίου "Νήσος Ρόδος" της "Hellenic Seaways" για τη χειμερινή περίοδο.

Για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια τη Σάμο εξυπηρετούν πλέον δύο πλοία, το "Νήσος Μύκονος" και το "Νήσος Ρόδος", με συνολικά έξι δρομολόγια την εβδομάδα (από τρία το καθένα), δηλαδή με καθημερινές αναχωρήσεις από Σάμο, εκτός Σαββάτου.

Σύμφωνα με τον Αντιπεριφερειάρχη Σάμου-ναυτιλιακό πράκτορα Νίκο Κατρακάζο, σημαντικό δεδομένο αποτελεί η εκτέλεση τριών δρομολογίων την εβδομάδα από  το "Νήσος Ρόδος" απευθείας από Σάμο για Πειραιά χωρίς ενδιάμεση στάση.

Επίσης, ικανοποιείται το πάγιο αίτημα πολλών επαγγελματικών ομάδων και κατοίκων, καθώς μπορεί πλέον να ταξιδέψει κανείς από Σάμο την Παρασκευή με το "Νήσος Ρόδος" στις 10 το βράδυ απευθείας για Πειραιά (άφιξη 06:30 του Σαββάτου) και να επιστρέψει με το ίδιο πλοίο από Πειραιά την Κυριακή απευθείας για Σάμο (άφιξη 06:00 Δευτέρας).

Πιο αναλυτικά, το "Νήσος Ρόδος" από 18/10/2015 έως 11/01/2016 (μετά βγαίνει προσωρινά σε ακινησία) ταξιδεύει στη γραμμή Πειραιάς - Άγιος Κήρυκος Ικαρίας - Βαθύ Σάμου - Χίος - Μυτιλήνη μετ' επιστροφής σύμφωνα με αυτό το πρόγραμμα.


For the timetable in English please click here.

Δείτε σε φωτογραφίες το "Νήσος Ρόδος":





Δείτε επίσης τα δρομολόγια του πλοίου "Νήσος Μύκονος".


Βρείτε περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα της εταιρείας Hellenic Seaways.