AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

8 Απρ 2016

Άμπελος, Σταυρινήδες, Μανωλάτες: "Δεν έχουμε αγροτικό ιατρό"


Μέλη της δημοτικής παράταξης "Ανατροπή" επισκέφτηκαν την Τετάρτη τις τοπικές κοινότητες των Σταυρινήδων και της Αμπέλου.

Στους Σταυρινήδες συνάντησαν και μίλησαν με κατοίκους, ενώ στην Άμπελο πραγματοποίησαν ομιλία και ενημέρωσαν τους παρευρισκόμενους για διάφορα θέματα.

Έγινε συζήτηση πάνω σε σημαντικά θέματα της τοπικής αυτοδιοίκησης και συγκεκριμένα για τον τρόπο λειτουργίας του δήμου, για τον προγραμματισμό που υπάρχει, αλλά και για διάφορα οικονομικά στοιχεία του δήμου.

Στην συζήτηση παρευρέθηκαν η εκπρόσωπος των Μανωλατών, Καλλιόπη Αξιώτου, και ο πρόεδρος της Αμπέλου, Γιώργος Λογαράς. Και οι δύο αναφέρθηκαν στο θέμα των αγροτικών ιατρών.

Στο παρελθόν, ο αγροτικός ιατρός επισκέπτονταν μια φορά την εβδομάδα την Άμπελο, τους Σταυρινήδες, τους Μανωλάτες, και δύο φορές την εβδομάδα τον Άγιο Κωνσταντίνο. Στις μέρες μας, ο αγροτικός ιατρός έρχεται μόνο μια φορά την εβδομάδα και μόνο στον Άγιο Κωνσταντίνο.

Αυτή η κατάσταση δεν πάει άλλο, όπως είπαν, και είναι πολύ δύσκολο να εξυπηρετηθούν όλα αυτά τα χωριά, με τόσο πλήθος ηλικιωμένων ανθρώπων, που δεν έχουν τρόπο να μετακινηθούν για να επισκεφτούν τον αγροτικό ιατρό.