AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

4 Απρ 2016

Προκήρυξη για εκμετάλλευση παραλίας στο Πυθαγόρειο


Δημοπρασία πλειοδοτική, φανερή και προφορική για την παραχώρηση προς τρίτους δικαιώματος απλής χρήσης αιγιαλού και παραλίας εντός της χερσαίας ζώνης του λιμένα Πυθαγορείου, στην περιοχή Ρεματάκι, προκήρυξε το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Σάμου.

Ο διαγωνισμός αφορά έκταση 180 τ.μ. για τοποθέτηση ομπρελοκαθισμάτων.

Η δημοπρασία θα διεξαχθεί την Δευτέρα 25 Απριλίου, με ώρα έναρξης στις 10:00 π.μ. και ώρα λήξης στις 10:30 π.μ., στα Γραφεία του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Σάμου.

Ο παραχωρησιούχος μεταξύ άλλων έχει τις παρακάτω υποχρεώσεις:

- Να μην παρακωλύεται η άνετη, ομαλή και ασφαλής κυκλοφορία πεζών και να εξασφαλίζεται η ελεύθερη διέλευση του κοινού και η προσέγγιση του προς τη θάλασσα.

-Να διατηρεί τον χώρο που του παραχωρείται καθαρό και θα συμμορφώνονται προς τις υποδείξεις της οικείας Λιμενικής Αρχής.

-Να έχει τις προβλεπόμενες (όπου απαιτείται) άδειες και εγκρίσεις.

-Σε περίπτωση που αποφασισθεί από το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Σάμου η κατασκευή λιμενικών ή άλλων δημοσίου συμφέροντος ή εξυπηρετούντων την κοινή χρήση έργων στον παραχωρούμενο χώρο ή αλλαγή χρήσης αυτού, θα πρέπει ο παραχωρησιούχος να εγκαταλείψει την χρήση του μέσα σε τακτή προθεσμία χωρίς καμιά αξίωση για αποζημίωση.

-Δεν επιτρέπεται να μεταβιβάσει ολικά ή μερικά το δικαίωμά του σε άλλον ή να συνάψει οποιαδήποτε σχέση γι’ αυτό, με ή χωρίς αντάλλαγμα (π.χ. υπεκμίσθωση κλπ) που να αφορά την έκταση που παραχωρήθηκε.

Πηγή: tornosnews.gr

Φωτογραφία: Πέτρος Γλεούδης