AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

15 Ιουλ 2016

Προσφορά της Hellenic Seaways για δωρεάν εισιτήρια επιστροφής

 

Και για τη Σάμο ισχύει η προσφορά εισιτηρίων της Hellenic Seaways και της υπηρεσίας COSMOTE Deals For You.

Σύμφωνα με την εταιρεία, όσοι κλείσουν το εισιτήριό τους με COSMOTE DEALS for YOU θα κερδίσουν δώρο την επιστροφή τους.

Η προσφορά ισχύει για πελάτες COSMOTE σταθερής και κινητής τηλεφωνίας.

Όσοι είναι συνδρομητές ΟΤΕ ή COSMOTΕ μπορούν να στείλουν κενό SMS στο 19019 (€ 0,50/SMS).

Έτσι θα λάβουν ένα μοναδικό ψηφιακό κωδικό τον οποίο μπορούν να εξαργυρώσουν για τον προορισμό της επιλογής τους, και να πάρουν δωρεάν το εισιτήριο της επιστροφής (ισχύει και για μοτοσυκλέτες και για οχήματα).

Όπου υπάρχει διαθεσιμότητα της προσφοράς εμφανίζεται στο σύστημα κράτησης εισιτηρίων η ένδειξη "DFY".

Στο πρόγραμμα συμμετέχουν εκτός από τη Σάμο και όλοι οι προορισμοί που εξυπηρετεί η Hellenic Seaways και όλα τα σημεία έκδοσης εισιτηρίων (online booking, τηλεφωνικό κέντρο 210 4199000 με πιστωτική κάρτα και συνεργαζόμενα πρακτορεία).

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα δρομολόγια είναι πιθανόν να αλλάξουν, οπότε οι προσεχείς επιβάτες θα πρέπει να ελέγχουν τα δρομολόγια που ισχύουν πριν προχωρήσουν σε κράτηση. 

Γενικοί όροι προσφοράς:

   
- Το πρόγραμμα COSMOTE DEALS for YOU ισχύει από 18/5 έως 30/9/2016 και για επιστροφές Τρίτη – Σάββατο (όχι Κυριακή και Δευτέρα).
    
- Τα δωρεάν εισιτήρια επιστροφής της προσφοράς  παρέχονται στους επιβάτες που  αγοράζουν ταυτόχρονα τα εισιτήρια αναχώρησης τους για τους προορισμούς που έχει ορίσει η εταιρεία ότι ισχύει η προσφορά.
   
- Τα δωρεάν εισιτήρια επιστροφής της προσφοράς ισχύουν στην Οικονομική θέση, για περιορισμένο αριθμό θέσεων και συγκεκριμένα δρομολόγια επιστροφής. Είναι ατομικά, ονομαστικά και ισχύουν μόνο για το ταξίδι της επιστροφής από τον προορισμό επιλογής και τον ίδιο τύπο πλοίου, π.χ. επιβάτης που ταξιδεύει από το λιμάνι του Πειραιά προς το λιμάνι της Σύρου με ταχύπλοο πλοίο θα επιστρέψει με το δωρεάν εισιτήριο της προσφοράς με ταχύπλοο πλοίο μόνο από το λιμάνι της Σύρου.
   
- Οι επιβάτες θα μπορούν στέλνοντας κενό SMS στο 19019 (€0,50/SMS) να λαμβάνουν ένα μοναδικό ψηφιακό κωδικό με τον οποίο θα πραγματοποιούν αγορά εισιτηρίων για το πρόγραμμα της προσφοράς με τους παρακάτω τρόπους:
  • με την χρήση πιστωτικής κάρτας μέσω του on-line συστήματος κρατήσεων από την επίσημη ιστοσελίδα της εταιρίας www.hsw.gr
  • με την χρήση πιστωτικής κάρτας μέσω του τηλεφωνικού κέντρου της εταιρείας στο τηλ. 210 4199000.
  • στο κεντρικό εκδοτήριο της Hellenic Seaways (Άστιγγος 6, Πλ. Καραϊσκάκη,    Πειραιάς).
  • σε όλα τα συνεργαζόμενα με την εταιρία Τουριστικά γραφεία-Πρακτορεία.
   
- Τα δωρεάν εισιτήρια επιστροφής της προσφοράς δεν μπορούν να μετατραπούν σε εισιτήρια ανοικτής ημερομηνίας (open), δεν αλλάζουν και δεν αντικαθίστανται.
   
- Κεντρικά Λιμάνια αναχώρησης ορίζονται τα λιμάνια του Πειραιά, της Ραφήνας, του Λαυρίου, της Θεσσαλονίκης, του Ηρακλείου Κρήτης, του Βόλου, του Αγ. Κων/νου Φθιώτιδας και της Καβάλας.
  
- Ημερομηνίες που εξαιρούνται από την προσφορά: 22/8 έως 28/8/2016.
   
- Κάθε κινητό μπορεί να χρησιμοποιήσει 2 κωδικούς COSMOTE DEALS for YOU ανά 15 ημέρες
Πηγή

Για ακόμα περισσότερες πληροφορίες καλέστε στο 2104199000.