AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

4 Οκτ 2016

Γενική συνέλευση στον νέο Αγροτικό Συνεταιρισμό Σάμου στις 16/10


Την Κυριακή 16 Οκτωβρίου, στις 10 το πρωί στο Μουσείο Οίνου της Ε.Ο.Σ.Σ, θα συγκληθεί η γενική συνέλευση των μελών του νέου Αγροτικού Συνεταιρισμού Σάμου με βάση τον Ν. 4384/2016.

Στην πρώτη αυτή γενική συνέλευση του νέου Συνεταιρισμού καλούνται τα μέλη των Οινοποιητικών Συνεταιρισμών που συγχωνεύονται, δηλαδή των Αγ. Θεοδώρων, Αγ. Κωνσταντίνου, Αμπέλου, Βαθέος, Βουρλιωτών, Καρλοβάσου, Καστανιάς, Κοκκαρίου, Κοντακαίικων, Κονταίικων, Κοσμαδαίων, Κουμαραδαίων, Λέκκας, Μανωλατών, Μεσογείων, Παγώνδα, Πανδρόσου, Πύργου, Σάμου, Σταυρινήδων, Υδρούσσας, Χώρας και Ε.Ο.Σ.Σ.

Στην ημερήσια διάταξη περιλαμβάνονται:

* Η έγκριση του σχεδίου συγχώνευσης-μετατροπής της Ε.Ο.Σ.Σ και των Οινοποιητικών Συνεταιρισμών Αγ. Θεοδώρων, Αγ. Κωνσταντίνου, Αμπέλου, Βαθέος, Βουρλιωτών, Καρλοβάσου, Καστανιάς, Κοκκαρίου, Κοντακαίικων, Κονταίικων, Κοσμαδαίων, Κουμαραδαίων, Λέκκας, Μανωλατών, Μεσογείων, Παγώνδα, Πανδρόσου, Πύργου, Σάμου, Σταυρινήδων, Υδρούσσας και Χώρας, με βάση τον Ν. 4384/2016.

* Η έγκριση του καταστατικού του νέου Αγροτικού Συνεταιρισμού.

* Η εκλογή προσωρινού Δ.Σ του νέου Αγροτικού Συνεταιρισμού.

Σε περίπτωση μη απαρτίας (το πιθανότερο), η Γενική Συνέλευση θα επαναληφθεί στις 23 Οκτωβρίου στο κλειστό Γυμναστήριο της πόλεως Σάμου (πλησίον Εφορίας), στις 10:30 π.μ.