AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

12 Οκτ 2016

Ν. Κατρακάζος: "Κοροϊδία η σύσκεψη στο Μαξίμου για το προσφυγικό στη Σάμο"


Δηλώσεις σχετικές με την απουσία του από τη χθεσινή ευρεία σύσκεψη που οργανώθηκε στο μέγαρο Μαξίμου για το προσφυγικό στη Σάμο έκανε ο αντιπεριφερειάρχης Σάμου, Νίκος Κατρακάζος, μέσα από την προσωπική του σελίδα στο Facebook.

Αναλυτικά ο κ. Κατρακάζος δήλωσε τα εξής:

"Η προσωπική μου απόφαση –η Περιφέρεια εκπροσωπήθηκε με τον καλύτερο τρόπο από την Περιφερειάρχη μας- να μην συμμετέχω, μην αντέχοντας άλλο την κοροϊδία, στη χθεσινή σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου για το προσφυγικό πρόβλημα στη Σάμο, δυστυχώς για το τόπο μας δικαιώθηκε από το αποτέλεσμα. 

Μια από τα ίδια, καμία ξεκάθαρη κυβερνητική δέσμευση, μόνο ασαφείς υποσχέσεις σαν κι αυτές που από πέρυσι το φθινόπωρο δίνονται και δεν υλοποιούνται. 

Οι καθημερινές αφίξεις γίνονται όλο και μεγαλύτερες και η μοναδική λύση για το τόπο μας η άμεση αποσυμφόρηση δεν υλοποιείται και φυσικά ούτε ένα μέτρο οικονομικής ανακούφισης δεν έχει αποφασιστεί.
 
Πρέπει όλοι μαζί ενωμένοι, μόνοι μας, να ασκήσουμε έντονη πίεση με κάθε μέσο ώστε να αποφασίσει η κυβέρνηση να υλοποιήσει την μοναδική λύση του προβλήματος, δηλαδή την άμεση αποσυμφόρηση του νησιού μας".