AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

16 Νοε 2016

Οι ταινίες της Κινηματογραφικής Λέσχης Σάμου στις 19-20/11


Η Κινηματογραφική Λέσχη Σάμου προβάλλει στις 9 το βράδυ του Σαββάτου 19 Νοεμβρίου στην αίθουσα εκδηλώσεων της Περιφερειακής Ενότητας Σάμου την ταινία "Ιστορίες για αγρίους". Την Κυριακή 20 Νοεμβρίου, στις 20:00, στην ίδια αίθουσα, θα προβάλλει δωρεάν την ταινία "Η κραυγή", στο πλαίσιο του αφιερώματος στον ιταλικό νεορεαλισμό.

Η ταινία "Ιστορίες για αγρίους (Relatos salvajes)" είναι μια μαύρη κωμωδία  αργεντίνικης παραγωγής του 2015.


Η υπόθεση της ταινίας:

Μια σειρά από μικρές ιστορίες, φαινομενικά άσχετες μεταξύ τους, με πρωταγωνιστές έναν μηχανικό κατεδαφίσεων, μία σερβιτόρα, μια αεροπορική πτήση, μια απρόβλεπτη νύφη, μία διαπραγμάτευση και μια ιστορία καθαρής δράσης.


Σκηνοθεσία: Damian Szifron. Πρωταγωνιστούν: Ricardo Darin, Leonardo Sbaraglia, Dario Grandinetti, Erica Rivas, Julieta Zylberberg.

Διάρκεια: 122'.

Δείτε το trailer της ταινίας:



Η ταινία "Η κραυγή (Il Grido)" είναι μια δραματική ταινία ιταλικής παραγωγής του 1957.


Η υπόθεση της ταινίας:

Ένας άνθρωπος αναζητά νόημα, πέρα από όσα η κοινωνία του προσφέρει, πέρα από όσα δεν αρκούν για να τον κάνουν ευτυχισμένο. Αλλά όσο η περιπλάνηση του συνεχίζεται τόσο συνειδητοποιεί ότι δεν μπορεί να έχει περισσότερα, δεν δικαιούται περισσότερα, και αυτό αρνείται να το δεχτεί.



Σκηνοθεσία: Michelangelo Antonioni. Πρωταγωνιστούν: Steve Cochran, Alida Valli, Betsy Blair, Gabriella Pallotta, Dorian Gray.

Διάρκεια: 116'.

Δείτε ένα ιταλόφωνο απόσπασμα της ταινίας: