AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

24 Νοε 2016

Οι ταινίες στο Cine Olympia από 24 έως 28/11


Το Cine Olympia στην πόλη της Σάμου θα προβάλλει από την Πέμπτη 24 έως και τη Δευτέρα 28 Νοεμβρίου, καθημερινά στις 21:15, την ταινία "Μην ανασαίνεις". Παράλληλα, το Σαββατοκύριακο 26 και 27 Νοεμβρίου, στις 6 το απόγευμα, θα προβάλλει και τη μεταγλωττισμένη στα ελληνικά ταινία "Οι ευχούληδες" σε έκδοση 3D.

Η ταινία "Μην ανασαίνεις (Don't Breathe)" είναι μία ταινία τρόμου, αμερικανικής παραγωγής του 2016.



Η υπόθεση της ταινίας:

Τρεις νεαροί διασκεδάζουν με το να εισβάλουν στα γειτονικά τους σπίτια, μια κι ο Άλεξ έχει κλέψει από τον πατέρα του, υπάλληλο στην εταιρία σεκιούριτι της περιοχής, τους κωδικούς των συναγερμών. Τα κλοπιμαία πωλούνται από τον Μόνι σε εξευτελιστική τιμή, αλλά ο τρίτος της παρέας, η Ρόκι, έχει κουραστεί να παίρνει μεγάλα ρίσκα για χαρτζιλίκι. Έτσι, όταν μαθαίνουν ότι σε ένα σπίτι υπάρχει γερό ρευστό, ετοιμάζονται για τη μεγάλη δουλειά. 

Αφού πληροφορόνται ότι τα διπλανά σπίτια θα είναι άδεια, και ότι ο στόχος τους είναι ένας βετεράνος του στρατού που έχασε τα πάντα στον πόλεμο, μοιάζει για μια εύκολη δουλειά. Αλλά ο βετεράνος, παρότι και τυφλός, αποδεικνύεται δύσκολος στόχος, και η εύκολη δουλειά καταλήγει σε ένα φονικό παιχνίδι γάτας-ποντικού.


Σκηνοθεσία: Fede Alvarez. Πρωταγωνιστούν: Jane Levy, Dylan Minnette, Daniel Zovatto, Stephen Lang, Sergej Onopko.

Διάρκεια: 88 '.

Δείτε το trailer της ταινίας:



Η ταινία "Οι ευχούληδες (Trolls)" είναι μια ταινία κινουμένων σχεδίων, αμερικανικής παραγωγής του 2016.


Η υπόθεση της ταινίας:

Η Πόπι, η αισιόδοξη αρχηγός των Ευχούληδων, και ο διαμετρικά αντίθετός της χαρακτήρας, ο Μπραντς, θα πρέπει να επιβιβαστούν σε μια περιπέτεια που θα τους ταξιδέψει μακριά από τον μοναδικό κόσμο που γνώριζαν μέχρι σήμερα. .

Σκηνοθεσία: Mike Mitchell, Walt Dohrn. Στα ελληνικά, με τις φωνές των: Βίνα Παπαδοπούλου, Φοίβος Ριμένας, Παναγιώτης Αποστολόπουλος, Βασίλης Μηλιός, Στεφανία Μηλιάδη, Πηνελόπη Σκαλκώτου, Κώστας Αποστολίδης, Αποστόλης Ψυχράμης, Αλεξάνδρα Λέρτα, Χάσης Μποσινάς, Αντιγόνη Ψυχράμη.


Διάρκεια: 92'.

Δείτε το trailer της ταινίας:



Για κρατήσεις θέσεων στον πριβέ χώρο του Cine Olympia τηλεφωνήστε στο 6973230929.