AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

18 Νοε 2016

Επιχορηγήσεις σε πολιτιστικούς συλλόγους και αθλητικά σωματεία ζητά η "Δράση"

 

Αίτημα για την άμεση επιχορήγηση συλλόγων και σωματείων πολιτισμού και αθλητισμού για το 2016 υπέβαλε στον δήμαρχο Σάμου η δημοτική παράταξη "Δράση Ενότητα Προοπτική". Ζητά από τον Μιχάλη Αγγελόπουλο και τον πρόεδρο του Δημοτικού συμβουλίου Κώστα Αμυρσώνη να μπει το θέμα στο επόμενο Δημοτικό συμβούλιο.

Πιο αναλυτικά, απευθυνόμενοι προς τον δήμο, οι δημοτικοί σύμβουλοι της "Δράσης"  Στέλιος Θάνος, Δημήτρης Βολακάκης, Βαγγέλης Καρλοβασίτης, Μανώλης Ματθαίου, Δημήτρης Μηλίγκος και Νίκος Τριανταφύλλου, αναφέρουν, μεταξύ άλλων, ότι "πέρυσι, για το έτος 2015 και μετά από πολλές πιέσεις μας, το δημοτικό συμβούλιο πήρε απόφαση για επιχορηγήσεις συλλόγων δίχως ολοκληρωμένη και τεκμηριωμένη εισήγηση από τη δημοτική αρχή. Τελικά επιχορηγήθηκαν τρεις σύλλογοι το 2016, και μάλιστα επιβαρύνοντας τον προϋπολογισμό του 2016 ως ‘οφειλόμενα’. 

Προκειμένου να μην αντιμετωπίζονται μονομερώς κάποιοι σύλλογοι και για να μην επιβαρυνθεί ξανά ο επόμενος προϋπολογισμός, παρακαλούμε όπως προβείτε στον άμεσο και δίκαιο επιμερισμό των συνολικά 22.800 ευρώ που υπάρχουν στον φετινό προϋπολογισμό του δήμου για επιχορηγήσεις, στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο".