AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

22 Νοε 2016

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: Η Μητρόπολη Σάμου βράβευσε τους αριστούχους!


Στις αίθουσες εκδηλώσεων του δημαρχιακού μεγάρου Σάμου και της Δημοτικής Ενότητας Καρλοβάσου, παρουσία των αρχών του νησιού, των καθηγητών και των γονέων, δόθηκαν πρόσφατα από τον Μητροπολίτη Σάμου και Ικαρίας, κ. Ευσέβιο, έπαινοι και βραβεία στους 276 πρωτεύσαντες και αριστεύσαντες μαθητές των Γυμνασίων και Λυκείων του νησιού μας.

Σε αυτή την “Γιορτή της Νιότης” που καθιέρωσε ο Μητροπολίτης κ. Ευσέβιος και συμπληρώνει δέκα ολόκληρα χρόνια βραβεύτηκαν οι αριστούχοι, παιδιά που διακρίθηκαν για το ήθος τους και που αρίστευσαν στις σπουδές τους, στα μαθήματα τους.

Ο Σεβασμιώτατος μίλησε εγκάρδια στα παιδιά, ενώ απευθυνόμενος προς τους γονείς τους ζήτησε "να αναθερμάνουν τις σχέσεις τους με την τοπική Εκκλησία για να μπορούν να μεταδώσουν την ευσέβεια ως καλύτερη κληρονομιά στα παιδιά τους".

Στο τέλος παρουσιάστηκε ένα οδοιπορικό στα 12 μοναστήρια του νησιού μας "για να γνωρίσουν όλοι ότι τα μοναστήρια μας στάθηκαν οι φύλακες της πίστεως μας, διατήρησαν την χριστιανικότητα του νησιού μας, διαφύλαξαν την παράδοση της Εκκλησίας μας σε δίσεκτους χρόνους και προστάτευσαν την Ορθοδοξία και τον Ελληνισμό". 

Δείτε χαρακτηριστικά στιγμιότυπα από την τελετή βράβευσης στην πόλη της Σάμου:








 









 








Δείτε επίσης χαρακτηριστικά στιγμιότυπα από την τελετή βράβευσης στο Καρλόβασι: