AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

12 Αυγ 2017

ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: Το γλέντησαν με νοστιμιές στον Πύργο της Σάμου!

Φωτογραφίες: My Samos Blog

Στην κατάμεστη, μεγάλη πλατεία του Πύργου της Σάμου ο κόσμος το ευχαριστήθηκε το βράδυ της Παρασκευής! Τα "Κυβελομαγειρέματα", η γιορτή-θεσμός πια που οργάνωσε για 10η συνεχή χρονιά ο τοπικός σύλλογος γυναικών "Η Κυβέλη", στέφθηκαν με απόλυτη επιτυχία!

Τα τραπέζια που είχαν στηθεί γέμισαν, ο κόσμος έσπευσε να διαλέξει φαγητά και γλυκά, μέσα από συνολικά 90 συνταγές (!) που είχαν ετοιμάσει μέλη του συλλόγου και ντόπιοι επιχειρηματίες.

Το γλέντι δεν ήθελε και πολύ να στηθεί με κέφι! Αρχικά με τα τραγούδια του Γιώργου Λιάπη, στη συνέχεια με τους χορούς από τον Πολιτιστικό Σύλλογο "Ωκυρρόη η Σαμία" της Ελένης Παντελούκα και κατόπιν με την ορχήστρα των Γιαμαίων, που "απογείωσε" το κέφι! 

Εμφανώς ικανοποιημένη από την εξέλιξη της βραδιάς, η πρόεδρος του συλλόγου γυναικών Πύργου Μαρία Παπαδάμ δεν είχε παρά να εκφράσει δημόσιες ευχαριστίες:

"Σας ευχαριστούμε πολύ για τη στήριξη που δείξατε για ακόμη μια φορά στον Σύλλογο Γυναικών Πύργου 'Η Κυβέλη'! Ως νέο Δ.Σ. προσπαθήσαμε να σας ετοιμάσουμε μια αξέχαστη Βραδιά! Ελπίζουμε να τα καταφέραμε. Όμως αυτό δεν θα ήταν εφικτό χωρίς τη βοήθεια ανθρώπων που μας αγαπούν και μας εμπιστεύονται.

Να ευχαριστήσουμε λοιπόν όλες τις νοικοκυρές του Πύργου για τα νόστιμα φαγητά που μας μαγειρεψαν, τον Πολιτιστικό Σύλλογο 'Ωκυρρόη η Σαμία' και την πρόεδρό του Ελένη Παντελούκα για τους χορούς που μας χάρισε, τον Γιώργο Λιάπη και την ορχήστρα των Γιαμαίων για το κέφι που μας έδωσαν στην εκδήλωση, καθώς επίσης και την Κοινότητα Μυτιληνιών Σάμου, τον Πολιτιστικό Σύλλογο Μύλων, την Δ.Ε. Καρλοβάσου και τον κ. Μανώλη Νικολού, τον Κυριάκο Ευσταθίου, τον Πολιτιστικό Σύλλογο Μεσογείων και τον Πολιτιστικό Σύλλογο Πανδρόσου Σάμου για τη διάθεση των τραπεζοκαθισμάτων, την οικογένεια Μοσχογιάννη για την άψογη εξυπηρέτηση των επισκεπτών μας και τέλος όλους τους επιχειρηματίες του νησιού μας που μας στηρίξαν με τα δωρα τους για τη λαχειοφόρο αγορά μας!

Συνεχίζουμε!!!!!!" ανέφερε η Μαρία Παπαδάμ.


Και από εμάς, το My Samos Blog, πολλά μπράβο για την άρτια αυτή εκδήλωση! Και του χρόνου!

Δείτε εικόνες και βίντεο που καταγράψαμε!  



































Η πρόεδρος του Συλλόγου Γυναικών Πύργου "Η Κυβέλη" Μαρία Παπαδάμ




































Φωτογραφίες & βίντεο: My Samos Blog