AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

27 Σεπ 2017

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: Οι αγώνες τριάθλου στο Καρλόβασι!


Ο Ναυταθλητικός Όμιλος Καρλοβάσου (ΝΑ.Ο.Κ) διοργάνωσε την Κυριακή τους αγώνες με τίτλο "2o Τρίαθλο ΝΑ.Ο.Κ 2017".

Ο καιρός, και ιδίως η θάλασσα ,δεν ήταν σύμμαχος των αθλητών, αλλά με μια μικρή αλλαγή στο πρόγραμμα επιτεύχθηκε η ολοκλήρωση του πρώτου σκέλους του τριάθλου, που είναι το κολύμπι. Η μεγάλη συμμετοχή αθλητών από όλη τη Σάμο, αλλά και του κόσμου που ήρθε να παρακολουθήσει τους αγώνες συνέβαλαν ώστε να γίνει άλλη μια πολύ καλή διοργάνωση.

Πρώτος πραγματοποιήθηκε ο αγώνας του τριάθλου, ο οποίος περιλάμβανε 800 μέτρα κολύμπι, 18 χιλιόμετρα ποδήλατο και 4 χιλιόμετρα τρέξιμο.

Στη συνέχεια διεξήχθη ο δεύτερος αγώνα που ήταν το δίαθλο, με 18 χιλιόμετρα ποδήλατο και 4 χιλιόμετρα τρέξιμο. 

Οι αγώνες ολοκληρώθηκαν με δρόμο 1 χιλιομέτρου για τους μικρούς φίλους του αθλητισμού, στον οποίο υπήρξε μεγάλη συμμετοχή παιδιών. 

Όλοι οι αγώνες έγιναν στην ευρύτερη περιοχή του λιμανιού Καρλοβάσου. 

Οι διοργανωτές ανέφεραν τα εξής για τους αγώνες: "Η μεγάλη συμμετοχή και η αγάπη του κόσμου για τον αθλητισμό μας δίνουν την δύναμη να προσπαθήσουμε ακόμα περισσότερο έτσι ώστε να ανανεώσουμε το ραντεβού μας για την επόμενη διοργάνωση. 

Οφείλουμε να ευχαριστήσουμε το Δήμαρχο Σάμου για τη συμπαράσταση του,τ ην Ελληνική Ομοσπονδία Μοντέρνου Πεντάθλου (Ε.Ο.ΜΟ.Π) που σύντομα θα είμαστε μέλη της για την παραχώρηση τις αιγίδας του αγώνα, την 79 ΑΔΤΕ, το ΤΥΕΘ, την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης και τον "Προαστιακό Καρλοβάσου" για την πολύτιμη βοήθεια στήριξη και συμπαράσταση τις διοργάνωσης. 

Επίσης να ευχαριστήσουμε τους χορηγούς μας, τα μέλη και τους φίλους του ομίλου μας, άλλα και όλα τα παιδιά που βοήθησαν για την καλή και ασφαλή διεξαγωγή των αγωνισμάτων".

Δείτε φωτογραφίες από τους αγώνες "2o Τρίαθλο ΝΑ.Ο.Κ 2017" στο Καρλόβασι Σάμου!