AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

19 Σεπ 2017

Τρεις συλλήψεις και μία εξιχνίαση κλοπής στη Σάμο

Φωτογραφία αρχείου

Σε τρεις συλλήψεις προχώρησε η Αστυνομία στη Σάμο, σε δύο διαφορετικά περιστατικά. Σε τρίτη περίπτωση, σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή.

Πιο αναλυτικά, συνελήφθη το Σάββατο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σάμου, ένας αλλοδαπός, ηλικίας 15 ετών, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων και για πρόκληση επικίνδυνης σωματικής βλάβης.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την αστυνομική έρευνα, ο ανήλικος, ενώ βρισκόταν στο hotspot του νησιού, επιτέθηκε με αιχμηρό αντικείμενο σε 24χρονο αλλοδαπό.

Επίσης το περασμένο Σάββατο, συνελήφθησαν στον αερολιμένα της Σάμου, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πυθαγορείου, δύο αλλοδαποί, ηλικίας 25 και 27 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του Κώδικα Μετανάστευσης και Κοινωνικής Ένταξης, για παράβαση της νομοθεσίας περί αλλοδαπών και για αποδοχή προϊόντος εγκλήματος.

Συγκεκριμένα, προσπάθησαν να επιβιβαστούν σε πτήση με προορισμό τη Βιέννη Αυστρίας, επιδεικνύοντας ως ταξιδιωτικά έγγραφα, κατά τη διάρκεια αστυνομικού ελέγχου, δύο ταυτότητες βουλγαρικών Αρχών, οι οποίες, όπως διαπιστώθηκε, ήταν κλεμμένες, γι' αυτό και κατασχέθηκαν.

Στο μεταξύ, από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Σάμου σχηματίστηκε τη Δευτέρα δικογραφία σε βάρος ενός 28χρονου αλλοδαπού, ο οποίος κατηγορείται για κλοπή.

Κι αυτό γιατί στη διάρκεια ελέγχου που διενεργήθηκε στον 28χρονο, από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. (Ομάδα Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας) Σάμου, βρέθηκε στην κατοχή του ένα σακίδιο, το οποίο, όπως προέκυψε, το είχε αφαιρέσει προ δεκαημέρου από κατάστημα στην πόλη της Σάμου.