AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

13 Δεκ 2017

Δωρεά έξι καινούριων υπολογιστών στο 2ο Γυμνάσιο Σάμου από τους γονείς

Οι νέοι ηλεκτρονικοί υπολογιστές στο Εργαστήριο Πληροφορικής του 2ου Γυμνασίου Σάμου

Έξι καινούριους ηλεκτρονικούς υπολογιστές (πλήρεις μονάδες με οθόνες), που αντικατέστησαν παλιούς στο Εργαστήριο Πληροφορικής, δώρισε ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου Γυμνασίου Σάμου. Τις θερμές ευχαριστίες τους προς τη Ράνια Παπαγεωργίου, πρόεδρο του συλλόγου, και τα άλλα μέλη του, για την πρόθυμη ανταπόκρισή τους στο σχετικό αίτημα του σχολείου, εκφράζουν καθηγητές και μαθητές.
 
"Σε αυτή τη δύσκολη οικονομική συγκυρία μάς παρέχετε κατά αυτόν τον τρόπο πολύτιμη αρωγή στην εύρυθμη λειτουργία του Σχολείου μας και συμβάλετε στην αναβάθμιση της ποιότητας της εκπαίδευσης των μαθητών μας.
 
Η ενέργειά σας φανερώνει τη μεγάλη ευαισθησία για τα παιδιά μας και το σχολικό περιβάλλον τους και μας εφοδιάζει με τα απαραίτητα εργαλεία ώστε εμείς οι εκπαιδευτικοί από την πλευρά μας να μπορέσουμε να διαμορφώσουμε τους αυριανούς πολίτες της σύγχρονης κοινωνίας.
 
Χαιρόμαστε που ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου Γυμνασίου Σάμου βρίσκεται πάντα στο πλευρό μας και μας υποστηρίζει έμπρακτα" αναφέρουν σε ευχαριστήρια ανακοίνωσή τους η διευθύντρια κα Χατζηιωαννίδου, το διδακτικό προσωπικό και οι μαθητές του 2ου Γυμνασίου Σάμου, που ευχαριστούν και τον Θανάση Πανούσο για την τεχνική υποστήριξη.