AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

20 Δεκ 2017

Οι ταινίες στο Cine Olympia έως και τις 27/12


To Cine Olympia στην πόλη της Σάμου θα προβάλλει από την Πέμπτη 21 έως και την Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου, καθημερινά στις 21:15, εκτός από τις 24 και 25/12, την ταινία "Star Wars: Οι Τελευταίοι Jedi". Τις ίδιες μέρες θα προβάλλει και την παιδική ταινία "Χριστούγεννα & ΣΙΑ", με ώρα έναρξης τις 18:00.


Το "Star Wars: Οι Τελευταίοι Jedi (Star Wars: The Last Jedi )" είναι μία ταινία επιστημονικής φαντασίας αμερικανικής παραγωγής του 2017.


Η υπόθεση της ταινίας:

Η Ρέι ξεκινάει τη δύσκολη εκπαίδευση πάνω στα αρχαία μυστήρια της Δύναμης, στο πλάι του ερημίτη Τζεντάι Λουκ Σκάιγουοκερ. Ο τελευταίος αισθάνεται ότι δεν γνωρίζει τα πάντα για αυτήν, ενώ και η Ρέι πασχίζει να επαναφέρει στη μάχη τον Λουκ. Την ίδια ώρα, οι επαναστατικές δυνάμεις βάλλονται οργανωμένα κατά του στόλου του Πρώτου Τάγματος, βρισκόμενοι σε δεινή θέση, κι ενώ εκκρεμεί μαζική επίθεση του στόλου για την κατάκτηση του γαλαξία. 


Σκηνοθεσία: Rian Johnson. Πρωταγωνιστούν: Daisy Ridley, John Boyega, Oscar Isaac, Mark Hamill, Carrie Fisher.

Διάρκεια: 152'.

Δείτε το trailer της ταινίας:

 



Η ταινία "Χριστούγεννα & ΣΙΑ (Santa & Cie)" είναι μία κωμωδία φαντασίας γαλλικής παραγωγής του 2017.

Η υπόθεση της ταινίας:

Η παραμονή Χριστουγέννων βρίσκεται προ των πυλών, όταν αρχίζει το χάος. Τα 92.000 ξωτικά του Άι Βασίλη ξαφνικά σωριάζονται στο έδαφος και αρρωσταίνουν. Όλα ταυτόχρονα! Το χτύπημα είναι μεγάλο. Τώρα ποιος θα φτιάξει τα παιχνίδια για όλα τα παιδιά του κόσμου; Ο Άι Βασίλης δεν έχει άλλη επιλογή, παρά να επισκεφτεί τη Γη μαζί με τους ταράνδους του, ώστε να ανακαλύψει μια λύση. Μόλις φτάνει εκεί, όμως, θα χρειαστεί βοήθεια για να σώσει τη μαγεία των Χριστουγέννων. 


Σκηνοθεσία: Alain Chabat. Πρωταγωνιστούν: Alain Chabat, Audrey Tautou, Bruno Sanches, Pio Marmai, Golshifteh Farahani.

Διάρκεια: 96'.

Δείτε το trailer της ταινίας:

 

Για κρατήσεις στον πριβέ χώρο του Cine Olympia τηλεφωνήστε στο 6973 230 929.