AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

20 Δεκ 2017

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: Στους Μυτιληνιούς το ψηλότερο χριστουγεννιάτικο δέντρο!

Φωτογραφία από το προφίλ του δημάρχου Σάμου Μ. Αγγελόπουλου στο Facebook

Το χριστουγεννιάτικο δέντρο των Μυτιληνιών άναψε το απόγευμα της Τετάρτης στην κεντρική πλατεία του χωριού, παρουσία του δημάρχου Μιχάλη Αγγελόπουλου. Σύμφωνα με την τοπική Κοινότητα, είναι "το ψηλότερο σίγουρα σε όλο το Αιγαίο 13,60 μέτρα και γιατί όχι και όλης της Ελλάδας"!


Η χριστουγεννιάτικη αυτή εκδήλωση οργανώθηκε από τη Δημοτική Κοινότητα Μυτιληνιών, με τη συμμετοχή του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου , του Επιμορφωτικού και Πολιτιστικού Συλλόγου Μυτιληνιών, του Αθλητικού και Επιμορφωτικού Συλλόγου "Φοίνικας", του Συλλόγου Γυναικών Μυτιληνιών, του Σπηλαιολογικού Συλλόγου "Ευπαλίνος" και των Εθελοντών Πυροσβεστών "Φίλοι του Δάσους".

"Ευχαριστούμε όλους όσους βοήθησαν για την πραγματοποίηση αυτής της όμορφης βραδιάς. Φυσικά περισσότερο χάρηκαν τα παιδιά του χωριού μας, μιας και ο Άγιος Βασίλειος τους μοίρασε τα δώρα. Αλλά και από τα παραδοσιακά γλυκά που πρόσφεραν οι σύλλογοι των Μυτιληνιών. Χρόνια πολλά, καλά Χριστούγεννα, και ευτυχισμένος ο καινούριος χρόνος 2018 σε όλους τους χωριανούς τους Σαμιώτες και τους Έλληνες απανταχού" αναφέρει σε ανάρτησή της στο Facebook η Κοινότητα Μυτιληνιών Σάμου, που ανέβασε και τις παρακάτω φωτογραφίες:





 








 
Φωτογραφία: Νίκος Στεφανής

Φωτογραφία: Νίκος Στεφανής