AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

9 Δεκ 2017

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: Η πρεμιέρα των εορταστικών εκδηλώσεων στην πόλη της Σάμου!

Φωτογραφίες: Φώτης Ζανέτης

Με τη φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου στην κεντρική Πλατεία Πυθαγόρα το βράδυ της Παρασκευής από τον δήμαρχο άνοιξε η αυλαία των εορταστικών εκδηλώσεων που οργανώνει στην πόλη της Σάμου ο τοπικός δήμος, σε συνεργασία με τον Εμπορικό Σύλλογο Σάμου και τον Σύλλογο Εστίασης και Ψυχαγωγίας.
 
Υπό τους ήχους της Φιλαρμονικής Βαθύλλος "Αντώνης Γεροχριστοδούλου", παρουσία του δημάρχου Μιχάλη Αγγελόπουλου, άλλων τοπικών φορέων και πλήθους κόσμου, μικροί και μεγάλοι είχαν την ευκαιρία να περιηγηθούν και στο εργοστάσιο σοκολάτας που στήθηκε, όπου μαθητές του 1ου Δημοτικού Σχολείου, υπό την καθοδήγηση της Ευαγγελίας Σερασκέρη και των βοηθών της, έφτιαξαν λαχταριστό ρόφημα σοκολάτας, σοκολατάκια, μπισκότα και τρουφάκια που μοιράστηκαν στον κόσμο.
 
Πιο δίπλα, στο σπιτάκι του Άγιου Βασίλη με το κελάρι, ο Άγιος Βασίλης κερνούσε μπαλόνια στα παιδιά και ζεστό κρασί τους μεγάλους φίλους του!

Δείτε χαρακτηριστικά φωτογραφικά στιγμιότυπα που κατέγραψε ο Φώτης Ζανέτης!











Το επόμενο εορταστικό ραντεβού κλείστηκε για την Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου, επίσης στην πλατεία Πυθαγόρα. Τότε, από τις 18:00, θα λειτουργεί το "Ραφείο Ξωτικών", όπου τα παιδιά θα μπορούν να κατασκευάζουν καπέλα και άλλα αξεσουάρ για τα ξωτικά.
 
Οι εκδηλώσεις της Παρασκευής 15/12 περιλαμβάνουν επίσης face painting και το παιχνίδι του κρυμμένου θησαυρού (Δηλώσεις συμμετοχής: Μαρία Γεραλέξη 6934 513697).
 
 
Φωτογραφίες: Φώτης Ζανέτης