AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

10 Ιαν 2018

BINTEO: Η ώρα της κρίσης για μεγάλη τουριστική επένδυση στη Σάμο!


H πρόταση για την μεγάλη τουριστική επένδυση "Hera Bay Luxury Resort" που προτίθεται να πραγματοποιήσει η εταιρίας Halcyon Hills A.E στην παραλία Κλήμα της Σάμου θα αξιολογηθεί τις επόμενες εβδομάδες μαζί με άλλα 9 μεγάλα επενδυτικά σχέδια ύψους 3 δισ. ευρώ από το Υπουργείο Οικονομίας και Ανάπτυξης. 

Η επένδυση αφορά την κατασκευή δεκάδων βιλών, πολυτελών διαμερισμάτων και δωματίων, αλλά και διάφορων άλλων υποδομών αναψυχής και τουρισμού, όπως σπα και μαρίνα 35 θέσεων.

H εταιρία Halcyon Hills είναι αποφασισμένη να πραγματοποιήσει την επένδυση και ήδη μέσω διαδικτυακής πλατφόρμας προωθεί στην παγκόσμια αγορά μακροχρόνιες ενοικιάσεις βιλών.

Η ενεργοποίηση επενδύσεων όπως αυτή αναμένεται σύμφωνα με την ιστοσελίδα DealNews.gr να δώσει σαφή αναπτυξιακή ώθηση στην οικονομία, να τονώσει την αγορά και να δημιουργήσει νέες θέσεις εργασίας.

H αξιολόγηση του Hera Bay Luury Resort στη Σάμο και άλλων 9 ακόμα επενδυτικών σχεδίων σε άλλες περιοχές της χώρας θα κρίνει αν τα σχέδια αυτά θα ενταχθούν τελικά στο καθεστώς ταχείας αδειοδότησης, γνωστότερο και ως «fast track».

H εντολή άνωθεν είναι οι διαδικασίες αξιολόγησης των εν λόγω projects να επιταχυνθούν, ώστε αρχές της χρονιάς να υπάρξουν οριστικές αποφάσεις και όποιες προτάσεις εγκριθούν να ξεμπλοκαριστούν αμέσως.

Πηγή: Πληροφορίες από το DealNews.gr

Δείτε ένα βίντεο παρουσίασης του Hera Bay Luxury Resort:

Important note for Google Translate users: 
To watch the video please return to the untranslated version of this post