AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

14 Μαρ 2018

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: Ο εορτασμός της Ημέρας της Γυναίκας στους Μυτιληνιούς

Φωτογραφίες: Σύλλογος Γυναικών Μυτιληνιών

Εκδήλωση τιμής στην Ημέρα της Γυναίκας (8 Μαρτίου) οργάνωσε με επιτυχία την Κυριακή ο Σύλλογος Γυναικών Μυτιληνιών, στο Πνευματικό Κέντρο του χωριού.
 
Χόρεψε το τμήμα γυναικών του εκπολιτιστικού, επιμορφωτικού συλλόγου Μυτιληνιών, ενώ η Παναγιώτα Στάτζου, μέλος του Δ.Σ. του συλλόγου γυναικών, διάβασε τη διακήρυξη για την 8η Μαρτίου 2018, που υπέγραψαν όλες οι γυναικείες οργανώσεις της Σάμου-μέλη της ΟΓΕ, καθώς και τα αιτήματα που διεκδικούν για τη Σάμο.
 
Η Κούλα Καραμηνά-Πόθου, λογοτέχνης και ζωγράφος παρουσίασε λογοτεχνικό κείμενο σχετικό με την ημέρα.
 
Από την πλευρά της η πρόεδρος του συλλόγου γυναικών και μέλος του Δ.Σ. του σωματείου ξενοδοχοϋπαλλήλων και επισιτιστικών επαγγελμάτων, Μαρία Αξιώτου, ενημέρωσε και κάλεσε τις εργαζόμενες στον κλάδο στη γενική συνέλευση του σωματείου, καθώς και στις εκλογές που θα γίνουν μέσα στον Μάρτιο, τονίζοντας τη στήριξη και τη συνεργασία του συλλόγου γυναικών στον αγώνα για μόνιμη και σταθερή δουλειά με δικαιώματα.
 
Στη συνέχεια προβλήθηκε το ντοκιμαντέρ της ΟΓΕ με τίτλο «παλεύουμε μαζί για δημιουργική ζωή με δικαιώματα στην εργασία και στη μητρότητα», με αποκαλυπτικό περιεχόμενο για το πόσο αξιοπρεπής θα ήταν η ζωή των λαϊκών οικογενειών αν τα επιτεύγματα της επιστήμης και της τεχνολογίας αξιοποιούνταν για την κάλυψη των σύγχρονων αναγκών των γυναικών και όχι για τα κέρδη μιας μικρής μειοψηφίας.
 
Η εκδήλωση έκλεισε με ζωντανή μουσική και τραγούδια από το ερασιτεχνικό μουσικό συγκρότημα του Κώστα Μητσού.
 
Ο Σύλλογος Γυναικών Μυτιληνιών ευχαριστεί τα μέλη και τους φίλους του που βοήθησαν στην πραγματοποίηση αυτής της εκδήλωσης.
 
Δείτε χαρακτηριστικά φωτογραφικά στιγμιότυπα!
 








Φωτογραφίες: Σύλλογος Γυναικών Μυτιληνιών