AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

11 Φεβ 2019

Εργαστήριο δημιουργικής φωτογραφίας στο Καρλόβασι από 13/2 έως 3/4


Η βιβλιοθήκη του Πανεπιστήμιου Αιγαίου, στο πλαίσιο της φιλοξενίας της Νομαδικής Βιβλιοθήκης του Μεσογειακού Φεστιβάλ Medphoto Festival, διοργανώνει από την Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου εργαστήριο δημιουργικής φωτογραφίας με τον φωτογράφο Γιάννη Μαραπά.

Ο Γιάννης Μαραπάς θα παρουσιάσει σημαντικούς φωτογράφους που τα βιβλία τους περιλαμβάνονται στη “Νομαδική βιβλιοθήκη”, θα διδάξει βασική τεχνική και θα δώσει οδηγίες στο κάθε μέλος της ομάδας ξεχωριστά (ανάλογα με το φωτογραφικό μέσο που διαθέτει), θα προσκαλέσει καλλιτέχνες, από το νησί της Σάμου που έχουν να πουν για την φωτογραφία και την ζωή.

Στόχος η καλλιέργεια της τέχνης της φωτογραφίας και η παραγωγή φωτογραφικού έργου.

Προϋπόθεση αυτών που θα επιλέξουν να συμμετέχουν στο εργαστήριο είναι να φωτογραφίζουν τα θέματα και τις ασκήσεις που θα τους δίδονται.

Οι παραπάνω δράσεις απευθύνονται σε άτομα ανεξαρτήτως γνώσεων και δεξιοτήτων του φωτογραφικού μέσου με ελεύθερη συμμετοχή

Χρονική διάρκεια των συναντήσεων: Από την Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου έως τις 3 Απριλίου 2019, από τις 18:00 έως τις 21:00.

Τόπος διεξαγωγής του εργαστηρίου: Η Βιβλιοθήκη του Πανεπιστημίου Αιγαίου στο Καρλόβασι, η οποία βρίσκεται στην οδό Ν. Βλιάμου 21 (Χατζηγιάννειο κτίριο).

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής καλέστε στο τηλέφωνο 6948592316 ή στείλτε email στο marapasioannis@gmail.com.

Αρχική δημοσίευση στο My Samos Blog: www.my-samos.blogspot.com