AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

23 Οκτ 2013

Οι επιχειρηματίες ενοικιαζόμενων δωματίων για την προβολή της Σάμου


Ο Σύλλογος Επιχειρηματιών Ενοικιαζόμενων Δωματίων & Διαμερισμάτων Νομού Σάμου, κατόπιν της έκτακτης γενικής συνέλευσης που πραγματοποιήθηκε στις 21 Οκτωβρίου, αποφάσισε ομόφωνα τη συμμετοχή του Συλλόγου στην προσπάθεια προσέγγισης πτήσεων χαμηλού κόστους. 

Το ποσό που θα πρέπει να καταβληθεί από τα μέλη είναι 100,00 €. Λόγω της εποχικότητας του γραφείου, δίνεται η δυνατότητα της καταβολής του μέσω των τραπεζικών λογαριασμών του Συλλόγου και εντός 15 ημερών. Οι αριθμοί λογαριασμών είναι: ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ 401/296060-55 και ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ 44062372. Τα μέλη παρακαλούνται να κάνουν τις καταθέσεις ονομαστικά, προς αποφυγή λαθών και ενδεχομένων προβλημάτων

Ο σύλλογος ενημερώνει πως ήδη έχει ξεκινήσει η διαδικασία αναβάθμισης των παρεχόμενων υπηρεσιών, με την ανανέωση της ιστοσελίδας "Samos Rooms", με καινοτομίες εφαρμογών σε κινητά τηλέφωνα, όπως και με την διαφημιστική του προβολή του νησιού εντός και εκτός συνόρων! Ο σύλλογος θα συμμετάσχει στην τουριστική έκθεση που θα πραγματοποιηθεί στην Σμύρνη τον προσεχή Δεκέμβριο.