AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

20 Μαρ 2016

Σεμινάρια για την υγιεινή και ασφάλεια τροφίμων από 23/5


Εκπαιδευτικά σεμινάρια του Ενιαίου Φορέα Ελέγχου Τροφίμων (Ε.Φ.Ε.Τ) με τίτλο "Βασικές Αρχές Υγιεινής και Ασφάλειας Τροφίμων" διοργανώνει το Επιμελητήριο Σάμου. Είναι διάρκειας 8 ωρών, πραγματοποιούνται σε μία ημέρα και αρχίζουν από τις 23 Μαΐου.

Τα σεμινάρια αυτά απευθύνονται σε όσους εμπλέκονται με τον χειρισμό τροφίμων, σε επιχειρήσεις που ασκούν μία ή περισσότερες από τις ακόλουθες δραστηριότητες: παρασκευή, μεταποίηση, παραγωγή, συσκευασία, αποθήκευση, μεταφορά, διανομή, διακίνηση και προσφορά προς πώληση ή διάθεση τροφίμων. Απευθύνεται επίσης σε υπευθύνους εταιρειών που εμπλέκονται και σχετίζονται με την τροφική αλυσίδα (π.χ. εταιρείες συμβούλων, εταιρείες μυοκτονιών, κατασκευαστών εξοπλισμού, εταιρείες συσκευασίας κλπ.).

Το κόστος συμμετοχής ανά καταρτιζόμενο είναι:

* Για τα Μέλη του Επιμελητηρίου (συμπεριλαμβάνονται και οι εργαζόμενοι στην επιχείρηση μέλος) 80 ευρώ ανά καταρτιζόμενο (30 ευρώ το παράβολο του Ε.Φ.Ε.Τ + 50 ευρώ κόστος εκπαίδευσης).

* Για τα μη μέλη επιχειρήσεις 130 ευρώ  ανά καταρτιζόμενο  (30 ευρώ το παράβολο του Ε.Φ.Ε.Τ + 100 ευρώ κόστος εκπαίδευσης).

Οι πληρωμές αυτές θα κατατίθενται στον τραπεζικό λογαριασμό του  Επιμελητηρίου Σάμου  στην Εθνική Τράπεζα, Αριθμός Λογαριασμού:  401 / 545195-79, IBAN: GR78 0110 4010 0000 4015 4519 579.

Για τον προγραμματισμό των τμημάτων, οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει  έως την Παρασκευή 1η Απριλίου να καταθέσουν τις αιτήσεις τους στα γραφεία του Επιμελητήριο Σάμου προσκομίζοντας και την απόδειξη πληρωμής του σεμιναρίου.  Δεν θα γίνονται δεκτές  αιτήσεις μετά την ημερομηνία αυτή.

Η αναζήτηση των εντύπων αιτήσεων θα γίνεται στην ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου.

Τηλέφωνο για περισσότερες πληροφορίες: 2273087980.