AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

28 Μαρ 2016

ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: Χόρεψαν για φιλανθρωπικό σκοπό!

Φωτογραφίες του Γιάννη Σκούτα

Ο Σύλλογος Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Αναπτυξιακή Υστέρηση Π.ΕΣάμου "Η Μέλισσα" διοργάνωσε το Σάββατο μια χορευτική εκδήλωση με φιλανθρωπικό σκοπό στο αμφιθέατρο του Γενικού Λυκείου Σάμου.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν:

- Η χορευτική ομάδα παιδιών, γονέων του συλλόγου "Μέλισσα" και ομάδα φίλων και εθελοντών με παραδοσιακούς χορούς. 

- Οι ομάδες φίλων και εθελοντών του συλλόγου με σύγχρονο χορό (Ομάδα Ελένης Παντελούκα).

- Latin (Δέσποινα Καλτουρουμίδου και Στέλιος Σταμούλος).

- Oriental (Νίκη Ανδριανοπούλου και Ιοκάστη Νικολαΐδη).

- Ballet και Latin (Dance Studio Μαρίας Χατζηνικολάου - Καρλόβασι).


Δείτε τα βίντεο και τις φωτογραφίες του Γιάννη Σκούτα από τη χορευτική αυτή εκδήλωση:










Important note for visitors who use Google Translate: 

To watch the video please disable Safe Mode of Google Translate on top of the page (see next screenshot) or return to the non-translated version of this post












Το Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων Παιδιών με Αναπτυξιακή Υστέρηση "Η Μέλισσα" αισθάνεται την υποχρέωση να συγχαρεί και να ευχαριστήσει από βάθος καρδιάς όλους όσους βοήθησαν στην πραγματοποίηση της υπέροχης χορευτικής εκδήλωσης στον φιλόξενο χώρο του Πυθαγορείου Γενικού Λυκείου Σάμου το Σάββατο 26 Μαρτίου και συγκεκριμένα:

Την κ. Ρένα Χατζηκυριακού η οποία αποτελεί ψυχή του χορευτικού του συλλόγου μας, αλλά και οργανώτρια και παρουσιάστρια της εκδήλωσης.

Την κ. Ελένη Παντελούκα και την πολυπληθή Χορευτική της Ομάδα.

Το χορευτικό ζευγάρι, Δέσποινα Καλτουρουμίδου και Στέλιος Σταμούλος.

Το Ballet & Latin Dance Studio της Μαρίας Χατζηνικολάου από το Καρλόβασι και τις χορεύτριες Δ. Μυλωνά, Δ. Κουτσονίκα, Δ. Νικοπούλου, Εμ. Αθανασίου.

Την Χορεύτρια Οριεντάλ Χορών, Νίκη Ανδριανοπούλου.

Το χορευτικό συγκρότημα παραδοσιακών χορών αποτελούμενο από τους Χαρά Σκούφου, Φώτη Κλώθο, Αγγελική Μιχαλάκη, Άντα Βακεντή, Ελένη Κατσαρού, Σάκη Μαρίνο, Μαρία Μαρίνου, Αλέξη Μπέγκα, Μιράντα Μήτσου και Ρένα Χατζηκυριακού.

Επίσης θα ήθελε να ευχαριστήσει την Δημοτική Σύμβουλο κ. Ιωάννα Καραγιάννη που χαιρέτησε την εκδήλωση καθώς και τον Διευθυντή του Πυθαγορείου ΓΕΛ Σάμου, κ. Ι. Τζανή για την παραχώρηση της αίθουσας.

Τέλος πολλά συγχαρητήρια στα μέλη της Χορευτικής Ομάδας του Συλλόγου μας για την πρώτη, τόσο ελπιδοφόρα παρουσία του, καθώς και σε όλους όσους ήρθαν να προσφέρουν την βοήθεια τους και να διασκεδάσουν μαζί μας
.