AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

31 Μαρ 2016

Οι ταινίες στο Cine Rex από 31/3 έως και 4/4


Ο κινηματογράφος Rex στους Μυτιληνιούς Σάμου θα προβάλλει από την Πέμπτη 31 Μαρτίου έως και τη Δευτέρα 4 Απριλίου, καθημερινά στις 20:15, την ταινία "The Boy". Το Σαββατοκύριακο 2 και 3 Απριλίου, στις 4 το απόγευμα, θα προβάλει και τη μεταγλωττισμένη στα ελληνικά ταινία "Μπομπ Σφουγγαράκης: Εξω απ`τα Νερά του (The SpongeBob Movie: Sponge Out of Water)" σε έκδοση 3D.

Η ταινία "The Boy" είναι μια ταινία τρόμου, αμερικανικής παραγωγής του 2016.



Η υπόθεση της ταινίας:

Η Γκρέτα είναι μια νεαρή από τις ΗΠΑ, που πιάνει δουλειά ως νταντά σε ένα απόμακρο βρετανικό χωριό. Με τρόμο ανακαλύπτει ότι το 8χρονο αγόρι της οικογένειας είναι μια αληθινών διαστάσεων κούκλα, που η οικογένεια εκλαμβάνει ως ζωντανό παιδί, σε μια συνεχή προσπάθεια να ξεπεράσουν τον χαμό του αληθινού τους γιου πριν 20 χρόνια. 

Η Γκρέτα αποδέχεται τη δουλειά ακόμα κι έτσι, αλλά όταν παραβιάζει μια σειρά από αυστηρούς κανόνες, ακολουθούν ανεξήγητα γεγονότα και οι χειρότεροι εφιάλτες της έρχονται στη ζωή, οδηγώντας τη να πιστέψει ότι η κούκλα είναι ολοζώντανη.




Σκηνοθεσία: William Brent Bell. Πρωταγωνιστούν: Lauren Cohan, Rupert Evans, Diana Hardcastle κ.ά.


Διάρκεια: 96'.

Δείτε το trailer της ταινίας:
 



Η ταινία "Μπομπ Σφουγγαράκης: Εξω απ`τα Νερά του" είναι μια ταινία κινουμένων σχεδίων αμερικανικής παραγωγής του 2015.




Η υπόθεση της ταινίας:

Ο μπέργκερ-γένης είναι ένας πειρατής που αναζητά την τελευταία σελίδα ενός μαγικού βιβλίου, το οποίο ό,τι του γράφει μέσα, γίνεται πραγματικότητα. Η τελευταία αυτή σελίδα τυχαίνει να είναι η συνταγή του καρουβοπάτι. Όταν ολάκερη η πόλη του Μπικίνι Μπότομ βρίσκεται σε κίνδυνο, ο Μπομπ ο Σφουγγαράκης, ο Πάτρικ, ο Κύριος Καβούτης, ο Καλαμάρης, η Σάντι, αλλά κι ο Πλαγκτόν ξεκινούν την αναζήτηση της χαμένης συνταγής ακόμα κι έξω από το νερό. Τώρα πρέπει να βρουν το μαγικό βιβλίο, ώστε να γίνουν υπερ-ήρωες και να σώσουν την πόλη τους.



Σκηνοθεσία: Paul Tibbitt.
Στην μεταγλωττισμένη έκδοση που θα προβληθεί στο Cine Rex ακούγονται οι φωνές των εξής ηθοποιών: Ντίνος Σούτης, Μαρία Ζερβού, Χρήστος Θάνος, Βασίλης Μηλιός, Άλκης Ζερβός, Λορέντζο Φραγκούλης.


Διάρκεια: 93'.

Δείτε το trailer της ταινίας:





Χειμερινός κινηματογράφος Rex στην κεντρική πλατεία των Μυτιληνιών Σάμου. 

Τηλέφωνα: 2273052271 και 6988572528.

Τιμή εισιτηρίου: 6 ευρώ. Παιδικό: 5 ευρώ.