AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

24 Μαρ 2016

Οι ταινίες στο Cine Rex από 24 έως 28 Μαρτίου


Ο κινηματογράφος Rex στους Μυτιληνιούς Σάμου θα προβάλλει από την Πέμπτη 24 έως και τη Δευτέρα 28 Μαρτίου, καθημερινά στις 20:15, την ταινία "Γύρισε ο μπαμπάς (Daddy's Home)". Το Σαββατοκύριακο 26 και 27 Μαρτίου, στις 4 το απόγευμα, θα προβάλει και τη μεταγλωττισμένη στα ελληνικά ταινία "Εγώ, ο απαισιότατος 2 (Despicable Me 2)".

Η ταινία "Γύρισε ο μπαμπάς" είναι μια κωμωδία αμερικανικής παραγωγής του 2015.



Η υπόθεση της ταινίας:

Ο Μπραντ, ένας ήπιων τόνων ραδιοφωνικός παραγωγός, πασχίζει να γίνει ο καλύτερος θετός πατέρας για τα δύο παιδιά της συζύγου του. Κι εκεί εμφανίζεται ο Ντάστι, ο πρώην σύζυγος και πατέρας των παιδιών, που προκαλεί ένα χάος, διαγωνιζόμενος με τον Μπραντ για το ποιος είναι ο καλύτερος μπαμπάς.




Σκηνοθεσία: Sean Anders. Πρωταγωνιστούν: Will Ferrell, Mark Wahlberg, Linda Cardellini κ.ά.


Διάρκεια: 96'.

Δείτε το trailer της ταινίας:
 



Η ταινία "Εγώ, ο απαισιότατος 2" είναι μια ταινία κινουμένων σχεδίων, αμερικανικής παραγωγής του 2013.



Η υπόθεση της ταινίας: 

Ο πρώην υπερ-κακοποιός Γκρου προσαρμόζεται στην οικογενειακή ζωή και στην τίμια εργασία. Όταν σε ένα μυστικό εργαστήριο γίνεται κλοπή, η ομάδα αντι-κακών αποφασίζει να πάρει τον Γκρου ως κατάσκοπο για την έρευνα. Μαζί με την εκκεντρική πράκτορα Λούσι Γουάιλντ, ο Γκρου καταλήγει πως ο νούμερο ένα ύποπτος είναι ο υποτιθέμενα νεκρός υπέρ-κακοποιός Ελ Μάτσο. Τα πράγματα χειροτερεύουν όταν τα minion απάγονται, φανερά για κακό σκοπό.


Σκηνοθεσία: Pierre Coffin, Chris Renaud.

Στην μεταγλωττισμένη έκδοση που θα προβληθεί στο Cine Rex ακούγονται οι φωνές των εξής ηθοποιών: Σάκης Μπουλάς, Γιάννης Ζουγανέλης, Τάσος Κωστής, Ιφιγένεια Στάικου, Ανδρέας Ευαγγελάτος, Κατερίνα Γκίργκις, Ελένη Βογιατζή, Μυρτώ Ορφανάκου, Βασιλική Σούτη, Νίκος Νίκας, Εβίτα Φιτσαντωνάκη.


Διάρκεια: 98'.

Δείτε το trailer της ταινίας:





Χειμερινός κινηματογράφος Rex στην κεντρική πλατεία των Μυτιληνιών Σάμου. Τηλέφωνα: 2273052271 και 6988572528.

Τιμή εισιτηρίου: 6 ευρώ. Παιδικό: 5 ευρώ.