AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

21 Ιουν 2018

Μαθητικές ταινίες από τη Σάμο στο φεστιβάλ ταινιών "Cineμάθεια" από 29/6-1/7


Ταινίες μικρού μήκους που παρήγαγαν μαθητές σχολείων της Σάμου θα προβληθούν στο 6ο Φεστιβάλ Μαθητικών Ταινιών "Cineμάθεια" που θα φιλοξενηθεί από 29 Ιουνίου έως 1 Ιουλίου στη Χίο.

Την Παρασκευή 29 Ιουνίου, πρώτη μέρα του φεστιβάλ, θα προβληθεί η δεκάλεπτη ταινία του Γυμνασίου Καρλοβάσου με τίτλο "Η διαφορετικότητα, μέσα από τα μάτια της καρδιάς, οδηγεί στη μοναδικότητα" (προγραμματισμένη ώρα προβολής 20:25) και η ταινία του Γενικού Λυκείου Σάμου με τίτλο "Μιλώντας στο αύριο" (προγραμματισμένη ώρα προβολής 20:45).

Στο φεστιβάλ Cineμαθεια παρουσιάζονται φέτος 45 + 1 μαθητικές ταινίες Γυμνασίων, Λυκείων και Ειδικών Σχολείων από νησιά του Βορείου και του Νοτίου Αιγαίου. Οι ταινίες από 12 νησιά του Βόρειου και Νότιου Αιγαίου θα παρουσιαστούν το τριήμερο Παρασκευή 29, Σάββατο 30 Ιουνίου και Κυριακή 1 Ιουλίου στο θερινό σινεμά του Δημοτικού κήπου Χίου, με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.

Εκεί, στη μεγάλη οθόνη του Cine Κήπος, η Σάμος, η Λήμνος, η Λέσβος, η Χίος, τα Ψαρά,η Αστυπάλαια, η Κάλυμνος, η Κως, η Ρόδος, η Νάξος, η Σύρος και η Τήνος "θα «κεντήσουν», με κινηματογραφικές καταγραφές και ιστορίες των μαθητικών τους ομάδων μνήμες, τραγούδια, ποιήματα, θρύλους και ερωτήματα".

Το αναλυτικό πρόγραμμα προβολών του φεστιβάλ είναι το εξής:

Κάντε κλικ εδώ για μεγέθυνση

Κάντε κλικ για μεγέθυνση

Αρχική δημοσίευση στο My Samos Blog: www.my-samos.blogspot.com