AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

29 Ιουν 2018

Η ΑΚΙΣ κατά της δημιουργίας hotspot στους Μυτιληνιούς Σάμου


"Να σταματήσουν να παίζουν με τα μεταναστευτικό" καλεί "την κυβέρνηση και τους τοπικούς άρχοντες του νησιού μας" η δημοτική παράταξη Αδέσμευτη Κίνηση Πολιτών Σάμου (ΑΚΙΣ), με αφορμή την πιθανολογούμενη δημιουργία hotspot στους Μυτιληνιούς Σάμου.

Στη σχετική ανακοίνωσή του ο δημοτικός σύμβουλος και επικεφαλής της ΑΚΙΣ, Αντώνης Σίμος, αναφέρει αναλυτικά τα εξής: "Κύριοι της Κυβέρνησης ξεπεράσατε κάθε όριο λογικής με το να προτείνετε τη διαμόρφωση του ανενεργού στρατοπέδου «ΜΟΣΧΟΝΑ», μέσα στους Μυτιληνιούς, σε νέο κέντρο μεταναστών. Κύριοι της Κυβέρνησης σταματήστε να παίζετε με την υπομονή των Σαμιωτών και των άλλων νησιωτών του ανατολικού Αιγαίου.

Κύριοι τοπικοί άρχοντες του νησιού μας μπείτε επιτέλους μπροστά και δώστε λύσεις, εγκαταλείποντας τα επικίνδυνα παιχνίδια με τα αντισταθμιστικά οφέλη. Κύριοι τοπικοί άρχοντες σταματήστε να χαϊδεύετε τα αυτιά των Σαμιωτών με την αναποτελεσματική λέξη - καραμέλα - «αποσυμφόρηση». Υπάρχουν λύσεις - τολμήστε.

Κύριοι διοικούντες, εντός και εκτός Σάμου, εγκαταλείψτε την επικίνδυνη πολιτική σας στο μεταναστευτικό, κλείστε το κέντρο μεταναστών της Σάμου και δώστε οριστική λύση στο πρόβλημα, πριν η κατάσταση γίνει μη αναστρέψιμη.

Εμείς στην ΑΚΙΣ τοποθετηθήκαμε από την αρχή (2015) στο πρόβλημα με προτάσεις (μέχρι και δημοψήφισμα προτείναμε)  και παραμένουμε ακλόνητοι στις θέσεις μας: «Η διαχείριση μεταναστών στα παραμεθόρια νησιά είναι οικονομικά και κοινωνικά επιζήμια και εθνικά πάρα πολύ επικίνδυνη»".

Αρχική δημοσίευση στο My Samos Blog: www.my-samos.blogspot.com