AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

19 Ιαν 2019

Η ταινία από την Κινηματογραφική Λέσχη Σάμου στις 19/1


Η Κινηματογραφική Λέσχη Σάμου θα προβάλει στις 9 το βράδυ του Σαββάτου 19 Ιανουαρίου στην αίθουσα εκδηλώσεων της Περιφερειακής Ενότητας Σάμου την ταινία "Άγριο ποντίκι (Wild Mouse)".

Πρόκειται για μία δραμεντί γερμανικής παραγωγής του 2017.

Η υπόθεση της ταινίας:

Πιασμένος στη φάκα της σημερινής επαγγελματικής και προσωπικής ζωής, κάνοντας σβούρες γύρω από τον εαυτό του χωρίς να μπορεί να γλιτώσει, ο ήρωας της ταινίας είναι ο (Αυστριακός) Γκέοργκ, πενηντάρης μουσικοκριτικός σε εφημερίδα. Η προτίμησή του για την κλασσική μουσική, έναντι της ροκ και το γεγονός ότι τα πολλά χρόνια δουλειάς του έχουν ανεβάσει τον μισθό του, ωθούν τον (Γερμανό) διευθυντή του, Βάλερ, να τον απολύσει. Ο Γκέοργκ δεν μοιράζεται την πληροφορία με τη γυναίκα του, η οποία, αρκετά νεότερη, τον πιέζει να κάνουν παιδί.

Νιώθοντας ξεπερασμένος και ποικιλοτρόπως «ανίκανος», ο Γκέοργκ πιάνει φιλίες με τον Έρικ, ο οποίος τον τραμπούκιζε στο σχολείο όταν ήταν παιδιά, αλλά τώρα είναι φιλικός κι υποστηρικτικός. Ο Έρικ προσπαθεί να επισκευάσει το «άγριο ποντίκι», το παιχνίδι του λούνα παρκ που εμείς θα λέγαμε «ρώσικα βουνά». Επιτέλους, ο Γκέοργκ έχει κάτι να φτιάξει - και ταυτόχρονα προσπαθεί να καταστρέψει, σε μια εκστρατεία εκδίκησης, ό,τι θεωρεί πολύτιμο ο Βάλερ, από το αυτοκίνητό του ως τη ζωή του.


Σκηνοθεσία: Josef Hader. Πρωταγωνιστούν: Josef Hader, Pia Hierzegger, Georg Friedrich, Jorg Hartmann, Denis Moschitto.

Διάρκεια: 95'.

Δείτε το trailer της ταινίας:

 
Important note for Google Translate users: 
To watch the video please return to the untranslated version of this post.