AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

29 Ιαν 2019

Αστυνομικοί Σάμου: Ενοχλημένοι από τα σχόλια του ταξίαρχου Ντουρουντού

Ο ταξίαρχος Ντουρουντούς (δεύτερος από αριστερά) σε πρόσφατη επίσκεψή του στη Σάμο

Την έντονη ενόχλησή τους εξέφρασαν προς τον Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Βορείου Αιγαίου, ταξίαρχο Ελευθέριο Ντουρουντού, οι αστυνομικοί της Σάμου, με αφορμή σχόλιά του για την επιχειρησιακή ετοιμότητά τους.
 
Πιο αναλυτικά, σε επιστολή που του απέστειλε, η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Σάμου, αναφέρει:
 
"Κύριε Γενικέ,

Την Τετάρτη, 23/01/2019, πραγματοποιήθηκε στο Κ.Υ.Τ. Σάμου συντονισμένη επιχείρηση της Δ.Α. Σάμου, υπό την εποπτεία σας, προς εντοπισμό αλλοδαπών ατόμων για τους οποίους υφίσταται απορριπτική απόφαση ασύλου σε Β΄ βαθμό. Στην εν λόγω επιχείρηση συμμετείχαν αστυνομικές δυνάμεις από όλες τις Υπηρεσίες του νησιού, στις οποίες γνωστοποιήθηκε περί ώρα 22:30΄ της προηγούμενης, ότι έπρεπε να προσέλθουν για υπηρεσία περί ώρα 05:30΄ της επόμενης ημέρας και σαν να μην έφτανε αυτό, μετά το πέρας της επιχείρησης οι συνάδελφοι έγιναν δέκτες των υποτιμητικών σας σχολίων, ως προς την επιχειρησιακή τους ετοιμότητα και τον επαγγελματισμό τους.
 
Κύριε Γενικέ,

Οι αστυνομικοί της Δ.Α. Σάμου, έχουν αποδείξει κατ’ επανάληψη ότι διαθέτουν και επαγγελματική κατάρτιση και ψυχή και σθένος, αλλά πάνω απ’ όλα έχουν φιλότιμο, ήθος και αξιοπρέπεια. Αν υπάρχει λοιπόν κάποιος που δεν λειτούργησε με επαγγελματισμό, είναι όποιος τους ειδοποίησε για μια επιχείρηση ευρείας κλίμακας την τελευταία στιγμή, ανακαλώντας παρανόμως ημερήσιες αναπαύσεις.
 
Κλείνοντας θα θέλαμε να σας καταστήσουμε σαφές, ότι από την πλευρά μας δεν θα δεχθούμε συμπεριφορές που προσβάλουν τα μέλη μας και παρανομούν σε βάρος τους".
 
Αρχική δημοσίευση στο My Samos Blog: www.my-samos.blogspot.com