AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

23 Ιαν 2019

Ζητούνται χορηγοί για το τμήμα ρομποτικής του 2ου Γυμνασίου Σάμου


Στην αναζήτηση χορηγών για τη οικονομική στήριξη του προχωρά το τμήμα ρομποτικής του 2ου Γυμνασίου Σάμου.

Όπως αναφέρει ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων 2ου Γυμνασίου Σάμο "στο σχολείο μας κάθε Σάββατο από 10:00-14:00 λειτουργεί εθελοντικά τμήμα Ρομποτικής. Με καθηγητή & προπονητή τον εκπαιδευτικό μας κ. Βασίλη Μπαρέκο, τα παιδιά προετοιμάζονται για το φετινό Πανελλήνιο Διαγωνισμό Εκπαιδευτικής Ρομποτικής του WRO Hellas (//wrohellas.gr).

Πρόκειται για τον Διαγωνισμό «ΠΡΩΤΕΑΣ» που αποτελεί μια παράλληλη κατηγορία Γυμνασίου αποκλειστικά για νέες ομάδες αλλά και μια κατηγορία που θα λειτουργεί σε πολύ γρήγορους ρυθμούς.

Το πρώτο στάδιο είναι οι Περιφερειακοί Διαγωνισμοί. Φέτος ο Περιφερειακός διαγωνισμός του Βορείου Αιγαίου θα πραγματοποιηθεί στη Λέσβο την Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου 2019 και εμείς θα παρουσιάσουμε διαδικτυακά την συμμετοχή μας. Επιπλέον θα παρουσιάσουν έργα ρομποτικής που έχουν γίνει στα σχολεία του Βορείου Αιγαίου.

Η Κατάληξη θα είναι στην Αθήνα για τη διεξαγωγή του τελικού. Ο Τελικός του Πανελλήνιου Διαγωνισμού Εκπαιδευτικής Ρομποτικής 2019 θα πραγματοποιηθεί στο διήμερο 23 & 24 Φεβρουαρίου στην Αθήνα και συγκεκριμένα στο Κλειστό Ολυμπιακό Γήπεδο του Γαλατσίου. Στο πλαίσιο του τελικού, οι επιμέρους κατηγορίες θα χωριστούν σε 2 ημέρες. Τα Γυμνάσια αναμένεται να διαγωνιστούν την Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2019.

Αυτή τη στιγμή έχουμε δηλώσει 2 ομάδες (3 + 3 μαθητές ) με ονόματα «Kouros» & «Aristarchos» και 2 καθηγητές (προπονητής Μπαρέκος Βασίλης & συνοδός καθηγητής Ευαγγέλου Ευθύμιος).

Περισσότερα για την κατηγορία που θα διαγωνιστούμε μπορείτε να δείτε κάνοντας cklick εδώ

Είμαστε περήφανοι για τέτοιου είδους δραστηριότητες και πρέπει να στηρίζουμε τέτοιες προσπάθειες. Η οικονομική στήριξη από χορηγούς είναι αναγκαία για τη συνέχιση των προσπαθειών τους και δεν είναι απλά πολύτιμη αλλά το στήριγμα και η σιγουριά ότι βαδίζουμε μπροστά.

Διότι το μέλλον είναι τα παιδιά μας.

Οι χορηγοί μας θα έχουν το λογότυπο της εταιρίας τους στην ενδυμασία της αποστολής.

Επικοινωνήστε μαζί μας στο e-mail του Συλλόγου ή μέσω της πλατφόρμας επικοινωνίας μέσα από την ιστοσελίδα μας κάνοντας click ΕΔΩ."

Αρχική δημοσίευση στο My Samos Blog: www.my-samos.blogspot.com