AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

2 Ιαν 2019

Δεκατρείς συλλήψεις παραμονή κι ανήμερα Πρωτοχρονιάς στη Σάμο

 
Συνολικά 13 άτομα συνελήφθησαν στη Σάμο τη Δευτέρα και την Τρίτη, παραμονή και ανήμερα Πρωτοχρονιάς, για διάφορα αδικήματα.
 
Πιο αναλυτικά, στις 31 Δεκεμβρίου, αστυνομικοί της τοπικής Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας συνέλαβαν δύο αλλοδαπούς, ηλικίας 23 και 30 ετών, για κλοπή και απειλή.
 
Ειδικότερα, σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας, μία ημέρα νωρίτερα, στο ΚΥΤ του νησιού αφαίρεσαν από άλλους αλλοδαπούς ρούχα, κοσμήματα, 320 ευρώ, καθώς και διάφορα έγγραφα και αντικείμενα. Όπως επίσης καταγγέλθηκε, οι ίδιοι δράστες απείλησαν και 23χρονο αλλοδαπό.
 
Στο μεταξύ, επίσης τη Δευτέρα συνελήφθη 20χρονος αλλοδαπός, για παράνομη οπλοκατοχή και παράβαση της νομοθεσίας περί βεγγαλικών, πυροτεχνημάτων και παιδικών αθυρμάτων.

Συγκεκριμένα, στη διάρκεια ελέγχου, βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν 25 κροτίδες, τρία μαχαίρια, φαλτσέτα και πριόνι.

Τέλος, δέκα άτομα συνελήφθησαν το περασμένο διήμερο στο αεροδρόμιο του νησιού. Πρόκειται για δύο αλλοδαπούς, 24χρονη και 38χρονο, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για παραβάσεις του Κώδικα Μετανάστευσης και της νομοθεσίας περί αλλοδαπών, καθώς επιχείρησαν να ταξιδέψουν αεροπορικώς για Αθήνα επιδεικνύοντας ως ταξιδιωτικά έγγραφα δύο δελτία αιτούντος διεθνή προστασία, τα οποία, όπως διαπιστώθηκε, ανήκουν σε διαφορετικά πρόσωπα.
 
Το ίδιο προσπάθησαν να κάνουν άλλοι οκτώ αλλοδαποί, δύο άνδρες και έξι γυναίκες, ηλικίας από 18 έως 38 ετών.
 
Αρχική δημοσίευση στο My Samos Blog: www.my-samos.blogspot.com