AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

21 Αυγ 2019

Διήμερο διεθνές συνέδριο 22-23/8 στο Πυθαγόρειο για τις βιβλιοθήκες

Στο νέο Δημαρχείο Πυθαγορείου φιλοξενείται στις 22 και 23 Αυγούστου το διεθνές συνέδριο με θέμα "Recruiting and Managing the New Generation of Employees to Attract New Markets and Create new Services".
 
Διοργανωτές είναι η IFLA (Διεθνής Ομοσπονδία Βιβλιοθηκών και Βιβλιοθηκονόμων) και η Δημόσια Κεντρική Ιστορική Βιβλιοθήκη Σάμου.
 
Στο συνέδριο θα συζητηθούν θέματα που αφορούν τις βιβλιοθήκες, και ειδικότερα τα προσόντα που πρέπει να έχει ο υπάλληλος της βιβλιοθήκης, ώστε να να ανταποκρίνεται καλύτερα στο έργο του και η βιβλιοθήκη να προσελκύει νέους αναγνώστες.
 
Τον λόγο θα πάρουν 19 ομιλητές, ενώ θα συμμετάσχουν σύνεδροι από όλον τον κόσμο: ΗΠΑ, Καναδά, Νορβηγία, Γερμανία, Πακιστάν, Νεπάλ, Σουηδία, Σερβία, Κίνα, Φινλανδία και η γλώσσα του συνεδρίου θα είναι η αγγλική.
 
Η Βιβλιοθήκη της Σάμου καλεί όλους όσοι ενδιαφέρονται για βιβλιοθήκες και θέματα βιβλιοθηκών να συμμετάσχουν και να εγγραφούν ως σύνεδροι.
 
Το συνέδριο είναι δορυφορικό (Satellite Meeting) του "World Library and Information Congress: 85th IFLA General Conference and Assembly", που θα διεξαχθεί στην Aθήνα 24-30 Aυγούστου.
 
Ο χώρος του συνεδρίου στο Πυθαγόρειο θα είναι πλήρης καλλιτεχνικών έργων:
 
1. Η Φωτογραφική Ομάδα Σάμου θα έχει έκθεση φωτογραφίας με τίτλο "Εικόνες & Λέξεις", η οποία θα διαρκέσει από 22-25 Αυγούστου.
 
2. Ο ζωγράφος Νίκος Κυπραίος παραχωρεί έναν πίνακα ζωγραφικής να κοσμεί το βήμα των ομιλητών.
 
3. Η σκιτσογράφος Αθηνά Πετούλη προσφέρει ένα σκιτσογράφημα σε κάθε σύνεδρο.
 
4. Ο Στέλιος Δεμερτζής παραχώρησε φωτογραφίες του για τον ιστότοπο του συνεδρίου.
 
5. Η Αναστασία Ανδρεάδου και η Ελένη Κρανιδιώτη θα παρουσιάσουν το κινητικό δράμα "Ηλιοδρόμιο", το οποίο θα αποτελεί το καλωσόρισμα και την έναρξη του συνεδρίου.
 
Το πρόγραμμα του συνεδρίου
 


 
Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το συνέδριου: https://samossatellitemeeting.org.
 
Αρχική δημοσίευση στο My Samos Blog: www.my-samos.blogspot.com