AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

26 Αυγ 2019

Διαμαρτυρία Συλλόγου Εστίασης για αυθαίρετη χρήση νερού και ρεύματος


Την έγγραφη διαμαρτυρία τους για την ακατάσχετη χρήση νερού και ρεύματος από αλλοδαπούς στο λιμάνι της Σάμου εκφράζει προς το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο, το Λιμεναρχείο και τον Δήμο Σάμου ο Σύλλογος Εστίασης και Ψυχαγωγίας Σάμου.

Στη διαμαρτυρία αναφέρονται αναλυτικά τα εξής:

"Κύριοι, 

Η κατάσταση στην πόλη της Σάμου , έχει ξεπεράσει κάθε δυνατό και επιτρεπόμενο όριο της ανοχής των επιχειρηματιών της πόλης, όσο αφορά τη στάση που έχει η πολιτεία και η τοπικές αρχές στη διαχείριση -όση αυτή είναι δυνατή- του μεταναστευτικού προσφυγικού ζητήματος . 

Απαιτούμε από τις ανάλογες αρχές που είναι υπεύθυνες για τη διαχείριση των σταθμών υδροδότησης και ηλεκτροδότησης των σκαφών κατά μήκος της παραλιακής της πόλης, ΑΜΕΣΟ κλείδωμα με λουκέτα. 

Γίνεται ακατάσχετη χρήση νερού και ρεύματος από ανθρώπους και μικρά παιδιά  δημιουργώντας αρνητική εικόνα, εστία μόλυνσης και το συγκεκριμένο γεγονός φέρνει σε κίνδυνο τους ίδιους τους  που τα χρησιμοποιούν καθώς και το ρίσκο σε περίπτωση ατυχήματος , εκτεθειμένες τις ίδιες τις αρχές του τόπου. 

Το νερό και το ρεύμα να επιτρέπεται μόνο στους λουόμενους και κατά επέκταση σε οποιοδήποτε έχει συνεννοηθεί με το λιμεναρχείο η το δήμο." 

"Παρακαλούμε την εγγραφή ενημέρωση σας σχετικά με την κείμενη νομοθεσία, αν υπάρχει που να λέει ότι οι σταθμοί πρέπει να είναι διαθέσιμοι σε οποιονδήποτε" καταλήγει το Δ.Σ. του Συλλόγου Εστίασης και Ψυχαγωγίας Σάμου.